Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, кв. Гео Милев
С обзавеждане
Семейство наема тристаен апартамент в посочените райони. Задължително с балкон (може малък), за предпочитане до парк. С ново обзавеждане.
С обзавеждане
Семейство с две големи деца наема апартамент с две спални. Важно условие - да има възожност за паркиране. Едната спалня може да е без обзавежане.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Търся да наема апартамент в София за мой клиент. Мястото не е от основно значение, определящ е бюджетът.
С обзавеждане
Сам мъж търси да наеме имот в център, широк център, Лозенец. До 600 лв,. едностаен, или двустаен. Работи в държавната администрация.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент в районите на Студентски град, Дианабад, Младост или Дървеница. Задължително апартаментът трябва да има ТЕЦ и да бъде обзаведен и оборудван.
С обзавеждане
Семейство с дете наема апартамен с две спални в посочените райони. Би било предимство да е близо до парк Гео Милев.
С обзавеждане
Търси да наеме просторен тристаен апартамент в кв. Гео Милев. Семейство са и работят от вкъщи, имат собствен бизнес.
Без обзавеждане
Компютърна фирма наема офис в посочените квартали. Ще работят двама души, без човекопоток, но са им необходими поне 60 кв.м, за да могат да складират техника.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търси апартамент с две спални в отбелязаните райони с възможност за домашни любимци. С приоритет гледа в кв. Гео Милева.
С обзавеждане
Двойка работещи, без деца и домашни любимци, търси да наеме апартамент в близост до Борисова градина. Желаят паркирането да е свободно.
С обзавеждане
Имам клиент - сама жена - търси да наеме апартамент в Дружба и близките райони, Гео Милев, Слатина до около 600 лева.
С обзавеждане
Мой клиент търси двустаен или еднистаен апартамент до 300 евро в кв. Редута и близките райони - Гео Милев, Слатина.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в района на Гео Милев. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван, максималният бюджет е 600 лв.
С обзавеждане
Семейство наема обзаведен апартамент с две спални в посочените квартали. За предпочитане близо до блока да има градинка или парк.
С обзавеждане
Клинет на агенцията търси да наеме двустаен апартамент в Редута и околните квартали. Бюджетът е 300 евро.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме двустаен апартамент в райони Борово, Манастирски ливади, около бул. България. Биха разгледали предложения за Гео Милев и съседни квартали.
С обзавеждане
Мой клиент търси едностаен апартамент до 600 лв. в близост до Орлов мост, Яворов, Център. Без домашни любимци е.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в квартали Гео Милев, Дианабад, Дървеница, Младост. Ще живее с дъщеря си.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент в район Гео Милев, Редута, Сухата река, Хаджи Димитър, Яворов. Желае да няма зона за паркиране, ще живее сам, няма домашни любимци, обзавеждането ...