Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, кв. Витоша
С обзавеждане
Две студентки търсят едностаен или двустаен апартамент в Студентски град. Първа година са в София. Съгласни са на вариант студио с две отделни легла.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търся да наема обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша или Студентски град. Търсенето е спешно.
С обзавеждане
Наемам за работеща жена апартамент в посочените райони. Наем до 300 евро, може да бъде тип студио, гарсониера или малък двустаен.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Манастирски ливади или кв. Витоша.
С обзавеждане
Семейство с две големи деца наема апартамент с две спални. Важно условие - да има възожност за паркиране. Едната спалня може да е без обзавежане.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент, приоритетно в кварталите Драгалевци и Витоша. Имотът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 450 евро.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша. Предпочита да има опция за наемане на паркомясто.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша или Студентски град. Предпочита да е с гараж или паркомясто.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в района на кв. Витоша. Апартаментът трябва да е обзаведен луксозно и да е готов за нанасяне. Максималният бюджет е 1000 лв. Паркомястото би било предимство.
С обзавеждане
Работя с клиент, който желае да наеме обзаведен двустаен в затворен комплекс, предпочита да има гараж или паркомясто.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен апартамент в ж.к Студентски град или съседни райони. Клиентът ще живее сам, няма домашен любимец.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша. Предпочита в затворен комплекс и да е с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент с една или две спални в посочените райони. За последно е живял в Скопие и Белград. Има куче - немска овчарка.
С обзавеждане
Работя с клиент, който наема спешно двустаен апартамент в Студентски град. Търсим нещо с по-голяма квадратура.
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме необзаведено помещение, подходящо за кафене на партерен етаж с голяма витрина.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен обзаведен апартамент с гараж. Държат на ново обзавеждане. Като район - само в кв. Витоша.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведе апартамент в затворен комплекс, задължително с гараж. Търсенето е спешно.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен или тристаен апартамент в центъра. Няма домашни любимци. По възможност да е с паркомясто и да е близко до метростанция.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наема едностаен апартамент. За мометна ще живее сам, но е възможно приятелката му да се нанесе при него.