Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, ж.к. Борово
Наши клиенти - фирма във сферата на строителството търсят офис в района на бул. България, минималната квадратура е 250 кв.м.
Търся за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или етаж от къща, под наем, в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Държи да има поне 3 спални. Бюджетът е до 700 евро.
Семейство с дете и куче, търси да наеме двустаен апартамент. Добре обзаведен. Да не е в крайните квартали.
Сам мъж от Полша наема двустаен апартамент в по-централните райони на София. По възможност с гараж или паркомясто. Пристига в началото на март.
Работеща жена търси 3-стаен апартамент за нея и синът й, по възможност в кв. Белите Брези, защото в непосредствена близост живее майка й.
Работеща жена търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в център, кв.Яворов или в южните квартали.
Наш клиент наема двустаен апартамен в южните райони в близост до бул. България, желателно е да бъде обзаведен. Клиентът ни има малко куче.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Наш клиент наема помещение за масажно студио в посочените райони, важно е помещението да има статут на търговски обект или офис.
Млада двойка с куче търсят 2-СТАЕН апартамнент във всички квартали на София. Задължително условие е да има гараж или паркомясто.
Младо момиче с куче порода померан, търси двустаен апартамент в кв. Борово, Гоце Делчев и Манастирски ливади. Наем около 600 лв.
Частна обява
Склад около 10кв.м. с разрешение от БАБХ
Сам мъж (работещ) с малко куче наема апартамент в Борово или близките квартали. Търсенето е спешно. Предпочиита по-нисък етаж.
Двойка търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южните квартали на София - с предимство Гоце Делчев и Борово.
Семейство от Ирак търси да наеме тристаен апартамент в кв. Борово. Апартаментът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Клиент, с който сме работили и преди, наема апартамент около Медицинска академия или в близките квартали. Само момиче, студентка.
Сам мъж от Франция (говори български), който работи в IT сферата наема едностаен или двустаен апартамент в кв. Борово или Манастирски ливади. Възможно по-близо до Мол България.
Клиентка на агенцията търси да наеме двустаен апартамент. Да е обзаведен с всичко необходимо за живеене. Предпочита да не се отоплява на ТЕЦ.