Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, ж.к. Белите брези
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане
Само момиче от Турция наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Учи медицина, предпочита по-нисък етаж.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в централната част на София или до парк. Важно условие - високоскоростен интернет. Предпочита жилища на по-високи етажи - над трети.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Проектантска фирма наема офис в посочените райони. Възможно е да бъде в жилищна сграда. Гледаме с или без обзавеждане.
С обзавеждане
Наш клиент наема добре обзаведен двустаен апартамент в Красно село или близките квартали, предимство е наличието на гараж или паркомясто.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме апартамент с една спалня в района на бул. България и бул. Витоша, желателно е жилището да бъде обзаведено. Разглеждаме и предложения за апартамент с две спални с опция за съкватрирант.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме апартамент с 3 спални. Ще живеят три момиче от Варна, студентки в НБУ. Търсят в Овча купел, около Руски паметник, Красно село, Борово, Бъкстон, Лозенец, или в близост до метро.
Без обзавеждане
клиент търси магазин под наем около 30-50 кв.м. Той е производител на минерални мазилки и иска магазин тип шоурум.
С обзавеждане
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент под наем в ж.к. Стрелбище. Бюджетът е до 700 евро.
Без обзавеждане
Три момчета търсят да наемат светъл необзаведен офис в южните квартали. Офисът трябва да разполага с три работни помещения. Занимават се с проектантска дейност.
МАГАЗИН, ж.к. Белите брези, ЦЕНА около € 500
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Разглежда предложения само за ж.к. Белите брези и ул. Нишава. Бюджетът е до 500 евро.
Частна обява
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен или двустаен апартамент в Център или близките квартали, желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Младо семейство с дете на 6 год. търси обзаведено жилище в район с добри комуникации. Без партерен етаж. Да е чисто и поддържано и напълно обзаведено и оборудвано с бяла техника.
С обзавеждане
Наши клиенти, двойка, без домашни любимци, търсят да наемат двустаен апартамент в кв. Борово или съседни квартали. Желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
С обзавеждане
Клиент търси тристаен апартамент в посочените райони. Задължително условие - да бъде с две спални (не с детска стая).
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в близост до Медицинска академия. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 450 евро.
С обзавеждане
Млада двойка наема двустаен апартамент в южните райони. Без големи претенции за обзавеждане, биха предпочели да има балкон.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме 3-СТАЕН апартамент във кв. Борово или съседните квартали, за предпочитане ново строителство и задължително да има голямо мазе или гараж.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме двустаен апартамент в квартали: Стрелбище, Бели брези, Красно село, държи подовите настилки да бъдат без мокети и килими.