Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, Център
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме апартамент около Медицинска академия. Търси от 01.10, но е готова да наеме веднага.
Без обзавеждане
Жена архитект търси де наеме тристаен апартамент в района около бул. Дондуков и Математическата гимназия. Предпочита да е необзаведен. Има 12 годишна котка с изградени хигиенни навици.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен апартамент в топ центъра с паркомясто. Ще живее сам, програмист, без домашни любимци.
С обзавеждане
Наемам двустаен апартамент в центъра или около Медицинска академия за студентка от Гърция. Огледи са възможно на 12 и 13 юли.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в района на Докторската градина или Оборище. Предпочита в близост до метростанция.
Без обзавеждане
Мой клиент търси да наеме помещение подходящо за химическо чистене. Като район - кв. Бояна или бул. Патриарх Евтимий около Петре кьошета.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент под наем в района на ж.к. Люлин, ж.к. Овча купел и Център. Може да е обзаведен или необзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане
Чуждестранен гражданин търси да наеме двустаен апартамент на комуникативно място с удобен градски транспорт в широкия център.
С обзавеждане
Работеща жена търси да наеме двустаен напълно обзаведен апартамент с удобен градски транспорт в широкия център на София.
С обзавеждане
Само момиче от Турция наема апартамент с една или две спални в посочените райони. Учи медицина, предпочита по-нисък етаж.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема двустаен апартамент в централната част на София или до парк. Важно условие - високоскоростен интернет. Предпочита жилища на по-високи етажи - над трети.
С обзавеждане
Търся апартамент за две момичета-студентки в центъра на София - около НДК или в Медицинска академия. Учат тук и са сестри.
С обзавеждане
Двойка без деца и домашни любимци наема двустаен апартамент в централната част на София или близо до центъра. Задължително условие - да е напълно обзаведен и оборудван.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме двустаен апартамент в близост до Руски паметник. Апартаментът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Работи в Телус на пл. Македония, има малка котка.
ОФИС, Център, ЦЕНА около € 280
С обзавеждане, Без обзавеждане
Наши клиенти - туристическа агенция, наемат офис в центъра на столицата, за предпочитане е да бъде във офис сграда и да не се нуждае от ремонт.
Без обзавеждане
Двойка с възрастно куче наема апартамент с една или две спални в централните райони на София. Може да бъде без обзавеждане.
С обзавеждане
Двойка с куче търсят да наемат едностаен или двустаен апартамент в районите на кв. Слатина, Лозенец, Изток, Дианабад" или в центъра. Имат куче - средно голяма порода.
С обзавеждане
Работеща жена търси да наеме двустаен или тристаен апартамент в центъра, предимно около бул. Витоша и НДК.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис под наем около 20 кв.м в района на Министерство на земеделието или до 10 мин пеша от там.