Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, ж.к. Хиподрума
Лукс имот
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент с една или две спални в посочените райони. За последно е живял в Скопие и Белград. Има куче - немска овчарка.
Лукс имот
С обзавеждане
Наемам за клиент двустаен апартамент Лагера, Хиподрума, Белите брези, Гоце Делчев. Предпочита да бъде до трети етаж.
Лукс имот
С обзавеждане
Две студентки наемат апартамент с две спални в района на Медицинска академия и близките квартали. Учат в България вече две години.
Лукс имот
С обзавеждане
Работеща жена на 26 г. наема студио или малък двустаен апартамент в посочените райони. Предпочита да има отделна кухня.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент под наем в гр. София. Разглеждат се предложения за южни квартали. Бюджетът е д 400 евро.
С обзавеждане
Търся за мои клиент тристаен апартамент под наем в Централни и южни райони. По възможност да е обзаведен. Приоритетно се разглеждат предложения, в близост до Медицински университет.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен тристаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Наемам за две момичета добре обзаведен апартамент с две отделни спални в посочените райони. Опитваме да се вместим в бюджет 800 лева.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Хиподрума. Предпочина да е в близост до спирка.
С обзавеждане
Мои клиенти - двойка, търсят да наемат двустаен апартамент. Клиентите имат куче - малка порода, с изградени хигиенни навици.
С обзавеждане
Мой клиент наема тристаен добре обзаведен апартамент в посочените райони. Важно изискване е да бъде на пешеходно разстояние от метро.
С обзавеждане
Клиент от Португалия търси да наеме студио или двустаен апартамент в централните райони. Работи и ще живее сам.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
Без обзавеждане
Наш клиент наема офис в Център или близките райони. Желателно е да бъде патер със отделен вход и да не се нуждае от ремонт.
Младо семейство с дете на 6 год. търси обзаведено жилище в район с добри комуникации. Без партерен етаж. Да е чисто и поддържано и напълно обзаведено и оборудвано с бяла техника.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен апартамент в района на кв. Хиподрума. Предпочита да е в близост до спирка или на пешеходно разстояние от Медицинския университет.
С обзавеждане
Майка и дъщеря търсят да наемат двустаен апартамент само в кв. Хиподрума. Предпочитат "старо" строителство, т.е. имот с отделна кухня.
С обзавеждане
Двойка търси да наеме апартамент в централните райони, Борово и Хиподрума. Да е обзаведен. Имат котка и са готови да платят два депозита. Огледи по всяко време.
С обзавеждане
Семейство наема обзаведен апартамент с две спални в посочените квартали. За предпочитане близо до блока да има градинка или парк.
Търся за мой клиент офис в комуникативен район на града, близо до метростанция. Площта да е около 80 кв. м.