Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, ж.к. Хаджи Димитър
Частна обява
Не е задължително да е с домашни любимци.За предпочитане да бъде с ново обзавеждане.
Мой клиент търси да наеме едностаен или двустаен апартамент, без претенции относно обзавеждането в района на кв. Враждебна, кв. Гео Милев, кв. Подуяне, кв. Редута, ж.к. Слатина, ж.к. Хаджи Димитър.
Клиентка на агенцията търси да наеме добре обзаведен 2-стаен апартамент. Предпочитан квартал е Хаджи Димитър, в близост до метрото.
Клиент търси да наеме апартамент с две спални. Задължително е да е с пълно обзавеждане и добри транспортни комуникации. Близостта до метростанция е предимство.
Наемам 2-стаен или 3-стаен апартамент в източните и северните райони, за предпочитане Орландовци, Хаджи Димитър. Левски Г, Надежда. Държа апартаментът да е обзаведен и чист, а сградата да е с асансьор.
Търся за мой клиент два апартамента в западни и северни райони. Единият - тристаен, а другият - двустаен. Апартаментите трябва да са обзаведени.
Наемам 2-стаен обзаведен или частично обзаведен апартамент. Предпочитан квартал е Орландовци, но приемам предложения и в Бенковски, Хаджи Димитър и Малашевци.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в Дружба 1 или Дружба 2. Разглеждам и оферти в Хаджи Димитър до 300 евро.
Търся да наема 1-СТАЕН апартамент в кварталите Хаджи Димитър, Младост, Дружба, Левски и Дианабад. За предпочитане да е обзаведен.
Търся за мой клиент магазин/офис, подходящ за книжарница. Трябва да се намира на оживено място - до пазар, детска градина или училище, в кварталите Слатина, Хаджи Димитър, Сухата Река, Левски Г.
Мой клиент търси да наеме 1-стаен апартамент в посочените райони. Желателно е имотът да е обзаведен.
Търся да наема за мой клиент магазин в районите около бул. Проф. Цветан Лазаров. Клиентът ми ще го ползва за продажба на авточасти, като задължително условие е магазинът да е с лице към главна улица.
Търся за мой клиент офис в североизточния район на града. Офисът да е на комуникативно място, в близост до метростанция или спирка на обществен транспорт.
Наемам офис в сграда, разположена близо до бул. Владимир Вазов. Районът да има отличен достъп до магистралите Хемус и Тракия.
Наемам магазин в квартал Хаджи Димитър. Магазинът да е партерен, да има самостоятелен вход, витрини и двор поне 100 кв. м.
Търся за мой клиент магазин под наем в кв. Хаджи Димитър, подходящ за продажба на плодове и зеленчуци. Предимство е наличието на склад.
Търся за мой клиент заведение, подходящо за приготвяне на бързи закуски в североизточните райони на града.
Мой клиент търси да наеме обзаведен апартамент в района на кв. Хаджи Димитър. Предпочита да е в близост до спирка на обществен транспорт.