Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, ж.к. Студентски град
Лукс имот
С обзавеждане
Работеща жена наема висок клас жилище с приоритет кв. Витоша, Студентски град, Кръстова вада. Живее сама, така че жилището може да бъде и с една спалня. Държи на качественото обзавеждане, за предпочитане ...
Без обзавеждане
Клиентът търси да наеме помещение за продажба на цигари и алкохол на оживено място с площ от 30 до 70 кв. и бюджет до 500 евро. Възможно е и по-голям бюджет ако имотът е на много добра локация, със засилен ...
С обзавеждане
Две студентки търсят едностаен или двустаен апартамент в Студентски град. Първа година са в София. Съгласни са на вариант студио с две отделни легла.
С обзавеждане
Момиче без домашни любимци търси да наеме двустаен апартамент в квартали разположени между УНСС и Бизнес парк София. Разполага с бюджет 550-600 лв.
С обзавеждане
Наемам за работеща жена апартамент в посочените райони. Наем до 300 евро, може да бъде тип студио, гарсониера или малък двустаен.
С обзавеждане
Семейство с две големи деца наема апартамент с две спални. Важно условие - да има възожност за паркиране. Едната спалня може да е без обзавежане.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент, приоритетно в кварталите Драгалевци и Витоша. Имотът трябва да е напълно обзаведен и оборудван. Максималният бюджет е 450 евро.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен апартамент в района на кв. Витоша. Апартаментът трябва да е обзаведен луксозно и да е готов за нанасяне. Максималният бюджет е 1000 лв. Паркомястото би било предимство.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен апартамент в ж.к Студентски град или съседни райони. Клиентът ще живее сам, няма домашен любимец.
С обзавеждане
Двама студенти търсят двустаен или тристаен апартамент под наем на комуникативно място в района на Студентски град, Младост, Дървеница, в близост до спирки на градския транспорт.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент с една или две спални в посочените райони. За последно е живял в Скопие и Белград. Има куче - немска овчарка.
С обзавеждане
Работя с клиент, който наема спешно двустаен апартамент в Студентски град. Търсим нещо с по-голяма квадратура.
С обзавеждане
Семейство програмисти от Турция търяр да наемат добре обзаведен тристаен апартамент в Студентски град и близките райони.
Без обзавеждане
Клиент търси да наеме необзаведено помещение, подходящо за кафене на партерен етаж с голяма витрина.
С обзавеждане
Работя с клиент, който търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в района на кв. Витоша с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведе апартамент в затворен комплекс, задължително с гараж. Търсенето е спешно.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен апартамент или студио в Студентски град, Младост 1А или кв. Гео Милев. Желателно е да е с ново обзавеждане.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен или тристаен апартамент в центъра. Няма домашни любимци. По възможност да е с паркомясто и да е близко до метростанция.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме наптълно обзаведен двустаен апартамент в сграда с асансьор в ж.к. Студентски град.
С обзавеждане
Клиент наема двустаен апартамент в Студентски град. Търсенето е за обзаведено жилище, в района на УНСС.