Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, ж.к. Сердика
С обзавеждане
Наш клиент наема апартамент в нова сграда в кв. Банишора, желателно е жилището да бъде с ново обзавеждане и гараж.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме двустаен апартамент в център, широк център или кварталите Обеля, Красна поляна, Илинден, Света Троица и Разсадника.
С обзавеждане
Семейство търси апартамент с две спални в широкия център и да е близко до работното място на жената, което е на улица Клокотница. Максималният бюджет е 410 евро.
С обзавеждане
Наш клиент наема жилище в района на МОЛ София, задължително с отделна спалня и ново обзавеждане. Сама жена, работи.
МАГАЗИН, ж.к. Сердика, ЦЕНА около € 700
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Сердика. Бюджетът е до 700 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент под наем в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Зона Б-18 и околните квартали.
С обзавеждане
Наш клиент наема едностаен или двустаен апартамент в Център или близките квартали, желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент търси да наеме помещение, подходящо за заведение за хранене. Хубаво е да има възможност и за скара. До 1500 евро. Няма конкретна локация, предпочита център, но най-важно е да има човекопоток.
Без обзавеждане
Работя с кредитна институция, която наема магазинни помещения на партерно ниво с хубави локации в София, т.е. човекопоток. Задължително със занитарен възел.
С обзавеждане
наемам за клиент апартамент в централните райони на София. Важно условие е - да е близо до метро. Може да бъде с малка квадратура.
С обзавеждане
Клинет на агенцията търси да наеме двустаен апартамент в район Банишора и "Зоните". Максимален бюджет 700 лева, без претенции за обзавеждане.
С обзавеждане
Търся за млада двойка двустаен апартамент в западните или южните квартали на София. За предпочитане в близост до парк. Обзавеждането да бъде съвременно.
С обзавеждане
Наш клиент от Русия търси да наеме апартамент с две спални на удобна локация в София. Говори английски, испански и малко български език.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Клиент от Куба търси да наеме апартамент с една или две спални. Ще живее с приятелката си. Иска нещо модерно, в централните части.
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме обзаведен апартамент в централните части на града. От Унгария е, започва работа в понделник.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведено жилище в района на Мол София. Желателно е входа да е приличен и в близост да има спирки на градски транспорт.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА да наеме апартамент в централните райони. По възможност да е с максимално ниска цена - до 300 евро, но бихме погледнали и имоти с по-висока цена.
С обзавеждане
Клиентка търси апартамент за дъщеря си, която се връща от чужбина . Ще работи тук, предпочита централните райони.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме напълно обзаведен, двустаен апартамент в кв. Западен парк или близките до него райони, желателно е да бъде в близост до метростанция.