Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, кв. Павлово
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Проектантска фирма наема офис в посочените райони. Възможно е да бъде в жилищна сграда. Гледаме с или без обзавеждане.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в гр. София. Разглежда предложения предимно за ж.к. Младост 4. Бюджетът е до 400 евро.
С обзавеждане
Сама жена търси да наеме обзаведен апартамент в южните квартали на град София. Апартаментът трябва да е обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Частна обява
С обзавеждане
Клиент наема апартамент по възможност с две спални в посочените райони. Бихме разгледали и с една спалня, ако има голяма квадратура. Задължително е да бъде с паркомясто или гараж.
С обзавеждане
сама жена търси да наеме апартамент в Манастирски Ливади. Работи на ул. Казбек, така че е за предпочитане апартаментът да е в този район.
С обзавеждане
Млада двойка наема двустаен апартамент в южните райони. Без големи претенции за обзавеждане, биха предпочели да има балкон.
С обзавеждане
Търся за млада двойка двустаен апартамент в западните или южните квартали на София. За предпочитане в близост до парк. Обзавеждането да бъде съвременно.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме двустаен или тристаен апартамент. Жилището трябва да е напълно обзаведено. Максималният бюджет е до 360 евро.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Клиенти на агенцията наемат двустаен или тристаен апартамент в кв. Павлово. Млада двойка с котка. Предпочитат необзаведено жилище.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен апартамент в кв. Павлово. Обзаведен, без необходимост от ремонт с бюджет до 420 €.
Без обзавеждане
Фармацевтична компания наема офис в южните квартали на София или в района на Бизнес парк София. Важно условие е към обекта да има възможност за наемане на поне 5 паркоместа.
С обзавеждане
Двойка търси двустаен обзаведен апартамент в крайните източни, западни и южни квартали. Имат 2 котки. Искат паркомясто и градски транспорт на близо.
С обзавеждане
Двойка наема тристаен апартамент в Гоце Делчев, Белите Брези, Борово, Красно село, Манастирски Ливади, Павлово, Бъкстон. Задължително условие - да има паркомясто или гараж.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за клиент къща във всички части на София. Ще се ползва за социални дейности. Необзаведен имот с двор би бил предимство.
С обзавеждане
Сам мъж, който живее работи в бизнес сградата на мол България наема апартамент в района. Ще живее със съпругата си.
С обзавеждане
Работещ мъж наема апартамент в посочените райони. Обзаведен, може да бъде гарсониера или студио, но предпочитаният вариант е да има отделна спалня.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент или къща в кв. Овча купел и ж.к. Славия. Апартаментът да е на партерен етаж около 70 кв. м и необзаведен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис в комуникативен район на града, близо до метростанция. Площта да е около 80 кв. м.