Вие търсите: Търся под наем имоти, град София, кв. Овча купел
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент под наем в района на ж.к. Люлин, ж.к. Овча купел и Център. Може да е обзаведен или необзаведен.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в близост до училище. Държи да е обзаведен, с две самостоятелни спални. С предимство се разглеждат централните и източните квартали.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент под наем 3 - СТАЕН апартамент в района на ж.к. Бъкстон, ж.к. Овча купел. Иска да наеме дългосрочно за трима човека.
С обзавеждане
Клиент на агенцията наема едностаен или двустаен апартамент в кв. Овча купел, в района на НБУ. Желателно е жилището да бъде с ново обзавеждане.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме апартамент с 3 спални. Ще живеят три момиче от Варна, студентки в НБУ. Търсят в Овча купел, около Руски паметник, Красно село, Борово, Бъкстон, Лозенец, или в близост до метро.
С обзавеждане
Наш клиент, чужденец, търси да наеме едностаен апартамент в района на НБУ, желателно е жилището да бъде добре обзаведено.
Частна обява
С обзавеждане
Наши клиенти търсят добре обзаведено жилище с кв. Овча купел, клиентите предпочитат жилището да се намира в нова сграда.
С обзавеждане
Мой клиент търси да наеме обзаведен двустаен апартамент в южната част на град София. Жилището трябва да е напълно обзаведено и да не се нуждае от ремонт.
С обзавеждане
Клиентка търси да наеме двустаен обзаведен апартамент в кв. Овча купел. Бюджетът с който разполага е 500 лв.
С обзавеждане
Клиент от чужбина наема апартамент с една или две спални в посочените райони. За последно е живял в Скопие и Белград. Има куче - немска овчарка.
С обзавеждане
Търся за клиент едностаен апартамент в близост до НБУ, желателно е да бъде напълно обзаведен и оборудван.
С обзавеждане
Наемам за клиент апартамент в района на Нов български университет. Ще живее само момиче - работеща студентка.
С обзавеждане
Работя с клиент, за когото търся апартамент в кварталите до Бизнес парк или Нов български университет. Клиентката ми ще живее със сина си. Търси тихо място, обзаведен и оборудван апартамент. Ще наема ...
Без обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент или къща в кв. Овча купел и ж.к. Славия. Апартаментът да е на партерен етаж около 70 кв. м и необзаведен.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент офис в комуникативен район на града, близо до метростанция. Площта да е около 80 кв. м.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент под наем в ж.к. Красна поляна, кв. Манастирски ливади или ж.к. Овча купел, в близост или лесна връзка до НБУ. Бюджетът е до 300 евро.
Без обзавеждане
Търся за мой клиент къща под наем в гр. София. Предпочита централни райони и ж.к. Овча купел. Къщата ще бъде използвана като дом за възрастни хора. Бюджетът е до 750 евро.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент заведение под наем в гр. София. Предпочита централна част, източни и южни райони. Бюджетът е до 1100 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент под наем в кв. Кръстова вада и широк център, на комуникативно място. Държи да бъде луксозно обзаведен.