Вие търсите: Търся под наем офис, град Варна, Център
Клиент на агенция МИРЕЛА търси да наеме спешно офис в централната част на града, за предпочитане районите около Окръжна болница, Спортна зала, Център, Централна поща, Генерали. Задължително имотът да ...
Агенция Мирела търси офис помещение или първи жилищен етаж от къща подходящ за детски център. Помещението да отговаря на следните изисквания: Големи площи, светли стаи.
Клиент на Агенция Мирела търси да наеме представителен офис в централната част на гр. Варна. По възможност с осигурено паркомясто. Бюджет 500 евро.
Клиент на МИРЕЛА желае да наеме офис в района на Окръжна болница. Ще разглеждаме предложения с площ над 60 кв. м.
Наемам офис помещение в централната част на града. С предимство ще разглеждаме имоти с площ над 50 кв. м.
Търся да наема офис в централната част на гр. Варна, близо до пешеходната част. Предпочитам да е готов за ползване, без допълнителни ремонти. Може и необзаведен.
Наемам офис помещение в централната част на града. С предимство ще разглеждаме имоти с площ над 50 кв. м.
Търся да наема едностаен или двустаен апартамент в гр. Варна. Жилището трябва да е напълно обзаведено и оборудвано.
Търся да наема спешно офис под наем в представителна бизнес сграда в района между Окръжна болница и Червен площад.
Клиент на МИРЕЛА наема офис в централната част на гр. Варна. Задължително е да се намира на партерен етаж, с лице на търговска улица с оживен човекопоток. Ще работи като туристическа агенция.
Търся да наема магазин за храни за домашни любимци в оживената част на града. Може да не е обзаведен, задължително да е на партерен етаж и с достъп от улицата.
Клиент на Мирела наема офис в централната част на гр. Варна. Задължително е да се намира на партерен етаж, с лице на търговска улица с оживен човекопоток.