Вие търсите: Търся под наем магазин, град Варна
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА желае да наеме магазин в централната част на града. Магазинът трябва да е с площ над 20 кв. м.
Наемам спешно за клиенти помещение, което ще се използва за основна кухня към верига заведения. Всички райони без крайните квартали. Може и без оборудване, но задължително да разполага с вентилация.
Клиент на Мирела търси да наеме помещение със статут на магазин, на централна улица, с оживен човекопоток.
Мой доверен клиент търси да наеме магазин в ТОП центъра на града, по възможност на пешеходната зона (бул. Княз Борис I-ви).
Без обзавеждане
Наемам магазин, подходящ за продажба на плодове и зеленчуци. Търсим в район с интензивен човекопоток и без големи супермаркети в близост.
Магазин, ж.к. Възраждане 1, ЦЕНА около € 1 000
Търси да наеме в кварталите Възраждане, Младост и Трошево помещение за хранителен магазин. Бюджет 1000 евро.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 370
Без обзавеждане
Клиент на Мирела търси под наем магазин в централната част на гр. Варна, подходящ за хранителни стоки. С добър човекопоток. Бюджет 700 лв.
Без обзавеждане
Клиент на Мирела търси да наеме помещение със статут на магазин, на централна улица, с оживен човекопоток.
Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме магазин в централната част на Варна. С предимство ще разглеждаме помещения на оживено място. Готови сме да реагираме бързо за оглед и депозит.
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме заведение за бързо хранене. Трябва да е на Иска да е на място с интензивен човекопоток. Може да е обзаведено и необзаведено.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 250
Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме магазин в централната част на града. Готови сме да реагираме бързо за огледи.
Без обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме магазин за продажба на фрешове и здравословни храни в центъра на гр. Варна. Помещението трябва да е на място с интензивен човекопоток.