Вие търсите: Търся под наем едностаен апартамент, град Варна
С обзавеждане
Клиент на Мирела търси да наеме дългосрочно, в Идеален център, Гръцка махала, Морска градина. Старо строителство. Oбзаведен апартамент с бюджет до 150 евро
С обзавеждане
Клиент на Мирела търси апартамент под наем в района на Владиславово и Кайсиева градина. Среден етаж с асансьор. Обазаведен.
С обзавеждане
Клиент на агенция Мирела, наема обзаведено студио или двустаен апартамент. Разглежда предложения в района на Траката или кк Св. св. Константин и Елена.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси да наеме едностаен или двустаен апартамент. Да е с ново обзавеждане и да се намира в централната част на града.
Клиент на агенция Мирела, наема краткосрочно / 8 месеца /, студио или двустаен апартамент в района на кк Св. св. Константин и Елена.
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
С обзавеждане
Наемам едностаен апартамент в посочените райони на града. Задължително с обзавеждане и в добро общо състояние.
С обзавеждане
Клиент на МИРЕЛА търси под наем едностаен, двустаен или тристаен апартамент в централната част на град Варна. С предимство разглеждаме обзаведени апартаменти.