Вие търсите: Търся под наем двустаен апартамент, град Бургас
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен апартамент в град Бургас. Приоритетно се разглежда кв. Сарафово. Бюджетът е до 179 евро.
С обзавеждане
Мой чуждестранен клиент търси да наеме малък обзаведен апартамент в град Бургас. Иска да наеме за период от 2-3 месеца от средата на юли.
С обзавеждане
Търся за мой чуждестранен клиент двустаен обзаведен апартамент под наем за дългосрочно наемане. Работи в град Бургас, живее със семейството си и разглежда ж.к. Зорница.
С обзавеждане
Клиент търси да наеме двустаен апартамент в град Бургас. Приоритетно се разглежда ж.к. Лазур. Бюджетът е до 179 евро.
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в град Бургас. Приоритетно се разглежда ж.к. Лазур. Бюджетът е до 300 евро.
С обзавеждане
Търся за свой клиент апартамент под наем в град Бургас, ж.к. Лазур или център. Жилището трябва да е напълно обзаведено с всичко необходимо за лятна почивка.
С обзавеждане
Търся за моя чуждестранна клиентка апартамент под наем в град Бургас. Разглеждаме обзаведени апартаменти в кв. Сарафово.
С обзавеждане
Търся за мой чуждестранен клиент обзаведен апартамент под наем в град Бургас. Предпочита централната част на града. За дългосрочно наемане.
С обзавеждане
Търся за мой чуждестранен клиент апартамент под наем с една спалня. За дългосрочно и целогодишно ползване. Разглежда град Бургас и около него, не е конкретизирано, но да не е на повече от 25км. от летището.
С обзавеждане
Търся за моя клиентка апартамент под наем в град Бургас, ж.к. Лазур или център в близост до флората. Иска да наеме за един месец от юни.
С обзавеждане
Търся за свой клиент апартамент под наем за сезонни работници. Апартаментът трябва да е с една спалня, обзаведен с всичко необходимо за отдаване. Предпочитани райони са гр. Бургас, ж.к. Меден Рудник, ...
С обзавеждане
Наемам дългосрочно за гражданка на Германия модерен двустаен апартамент в посочените райони. Жилището трябва да е с цялостно обзавеждане, вградени кухненски уреди, съвременна баня с тоалетна, подходящо ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Разглеждат се обзаведени и оборудвани апартаменти.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент под наем в гр. Бургас. Предпочита централните райони. Бюджетът е до 180 евро.
С обзавеждане
Търсим да наемем тристаен апартамент в дългосрочен план в ж.к Изгрев, ж.к Зорница, кв. Сарафово. Жилището да е в модерна сграда, с контролиран достъп, в близост до автобусни спирки и зони за отдих.
С обзавеждане
Гръцки гражданин СПЕШНО търси да наеме жилище за срок от 11 месеца от 06.02.2018 г. Разглеждаме предложения в близост до центъра на града. Обзаведен едностаен апартамент, може и тип студио. Наличието ...