Вие търсите: Търся под наем имоти, град Бургас, Център
МАГАЗИН, Център, ЦЕНА около € 500
Без обзавеждане
Търся за мой клиент магазин под наем в центъра на град Бургас. Разглежда помещения подходящи за магазин за дамска мода с голяма витрина.
С обзавеждане
Търся за мой клиент обзаведен апартамент с две спални под наем в град Бургас. Разглежда повечето квартали. Ще работят в Бургас и ще наемат за дългосрочен период.
С обзавеждане
Мой чуждестранен клиент търси да наеме малък обзаведен апартамент в град Бургас. Иска да наеме за период от 2-3 месеца от средата на юли.
С обзавеждане
Търся за свой клиент апартамент под наем в гр. Бургас. Предпочитани райони са Лазур, Зорница или център. Търсим за дългосрочно наемане, жилището трябва да е напълно обзаведено и готово за нанасяне.
ЗАВЕДЕНИЕ, Център, ЦЕНА около € 280
С обзавеждане
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
С обзавеждане
Търся за свой клиент апартамент под наем в град Бургас, ж.к. Лазур или център. Жилището трябва да е напълно обзаведено с всичко необходимо за лятна почивка.
С обзавеждане
Търся за мой чуждестранен клиент обзаведен апартамент под наем в град Бургас. Предпочита централната част на града. За дългосрочно наемане.
ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ, Център, ЦЕНА около € 1 500
Без обзавеждане
Търся за свой клиент помещение под наем, което да е подходящо за дентална клиника. Желателно е помещението да е в ЦГЧ.
С обзавеждане
Търся за моя клиентка апартамент под наем в град Бургас, ж.к. Лазур или център в близост до флората. Иска да наеме за един месец от юни.
С обзавеждане
Наемам дългосрочно за гражданка на Германия модерен двустаен апартамент в посочените райони. Жилището трябва да е с цялостно обзавеждане, вградени кухненски уреди, съвременна баня с тоалетна, подходящо ...
С обзавеждане
Търся за мой клиент двустаен апартамент или студио под наем в посочените райони. Апартаментът да не е на първи и последен етаж.
С обзавеждане
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Бургас. Разглеждат се обзаведени и оборудвани апартаменти.
С обзавеждане, Без обзавеждане
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент под наем в гр. Бургас. Предпочита централните райони. Бюджетът е до 180 евро.
С обзавеждане
Гръцки гражданин СПЕШНО търси да наеме жилище за срок от 11 месеца от 06.02.2018 г. Разглеждаме предложения в близост до центъра на града. Обзаведен едностаен апартамент, може и тип студио. Наличието ...