Вие търсите: Купувам имоти, Имоти в ловни райони
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Разглежда имоти както в жилищни сгради, така и в комплекси от затворен тип. Предпочита имотът да е обзаведен и готов за ползване.
Търся за мои клиенти апартамент в централната част на гр. Приморско. По възможност по-близо до Южния плаж.
Клиент търси да закупи земеделска земя в района на юг от гр. Бургас. По възможност по-голям парцел, без постройки, с повече дървета за сянка.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН или голям 2-СТАЕН апартамент в град Приморско. Да не е в комплекс. Не иска да плаща такси поддръжка. Може да направи изключение ако офертата е много добра.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско или гр. Созопол. Да може да се ползва целогодишно. Задължително да има асансьор. Да има възможност и за паркиране наблизо. Интересува ...
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА/ВИЛА, област Бургас, община Приморско, ЦЕНА около € 200 000
Клиент търси да закупи къща в или около Приморско. Може и в селата до 10 км от Приморско. Да не е в затворен комплекс и да е малка. Може и 3-СТАЕН или 4- СТАЕН апартамент.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. Приморско. Предпочита да е напълно обзаведен и да е в сграда без фиксирана такса поддръжка.
Мой клиент търси да закупи апартамент в гр. Приморско. По възможност в централната част на града. Да е обзаведен и да е близо до плажа.
Търси да закупи малко обзаведено студио в комплекс около град Приморско. Да е в централната част на града/селото.
За мой клиент, български гражданин, търся къща в района на гр.Приморско. Подходяща за целогодишно ползване.
Търся за мои клиенти студио или 2-СТАЕН апартамент в района на юг от Бургас.Да не е в комплекс с висока такса поддръжка.Да могат да спят поне 4 човека. Може да се разглеждат и парцели но на цена под 20000 ...
Търся за мои клиенти къща в Странджа планина, близко до морето/ до 20-30 км./, с голям двор/ около 1 декар/. Не в комплекси с такса обслужване
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА, област Бургас, с. Раклица, ЦЕНА около € 7 000
Търсих за мой клиент изгодна къща в района на Карнобат, която да разполага с поне три спални и добре поддържан равен двор.
Мой клиент желае да закупи 1-СТАЕН апартамент в Приморско.Имота може да се намира както в жилищна сграда така и в комплекс.Желателно е да е обзаведен.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, който по възможност да се предлага обзаведен или след ремонт. Да е с гледка към морето. Може да е в комплекс или в жилищна сграда.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН обзаведен апартамент, предпочита имота да е в комплекс и да е на близко разстояние от морето.Сприоритет разглежда оферти в община Приморско и Царево.