Вие търсите: Купувам имоти, Затворени комплекси
Търся за мой клиент къща на брега на морето, близко до град Бургас, с две спални, малък двор, паркомясто. Може да е в затворен комплекс. За летен отдих.
Търся за мой клиент - чужденец, тристаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения в кварталите в подножието на Витоша планина. Условието на клиентът ми е да няма гъсто застрояване наоколо и ...
Търся за мой клиент обзаведен тристаен апартамент в района на Свети Влас и Елените. Да е в затворен комплекс и с гледка към морето.
Търся за мой клиент тристаен, читирсатен апартамент на комуникативно място в района на кв. Дървеница, Витоша. Разглеждат се и оферти ново строителство.
Търся за мой клиент просторна къща, която да разполага с поне пет спални, да е част от затворен комплекс и да има жива охрана. Да е завършена и по възможност с обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи апартамент в комплекс "Витоша Тюлип", дву или тристаен, по възможност с обзавеждане. Желателно е да има паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент светъл тристаен или четиристаен апартамент в затворен комплекс. Имотът да не е на първи или последен етаж. Задължително условие е да има две бани. Разглеждат се оферти ново строителство, ...
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в к.к. Слънчев бряг. Разглеждат се предложения в затворени комплекси с басейн.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в с. Равда, к-с Мелия, близо до плажа. Не държи на обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, ново строителство, с А16. Предпочитани са хубавите квартали на гр. София.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Бояна. Задължително да бъде обзаведен, в затворен комплекс и с паркомясто.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в сграда ново строителство, който да разполага с две бани и да има хубава гледка. С приоритет ще се разглеждат оферти в затворени комплекси. Готов е за бърза сделка.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в затворен комплекс, който да има поне довършителни работи или да се предлага напълно обзаведен. Разглежда се оферти в к-с Sofia garden и к-с Silver ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. Созопол. Да е на тихо място - предпочита в комплекс с охрана, и да е подходящ за целогодишно ползване.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в затворен комплекс на пешеходно разстояние от плажната ивица и в близост до булевард.
Мой клиент се интересува от двустаен апартамент в затворен комплекс на първа линия от плажа, с охрана, басейн и хубава гледка към морето. Да има АКТ16.
За мой клиент търся двустаен апартамент в град Созопол, в добре поддържан комплекс, с умерена такса поддръжка.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в затворен комплекс, който да се предлага завършен и в добро състояние. По възможност в близост до плажа.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в к-с Свети Тома, гр. Созопол. Държи да бъде обзаведен и с морска панорама.