Вие търсите: Купувам имоти, Имоти без комисиона за купувача
Търся за свои клиенти едностаен или двустаен апартамент в гр. Бургас, кв. Сарафово. Разглеждаме варианти ново строителство, по възможност в близост до плажната ивица.
Клиентът ми търси да закупи двустаен апартамент в гр. Бургас, кв. Сарафово. Приоритетно разглеждаме сгради ново строителство, без такса поддръжка. За предпочитане са варианти с възможност за разсрочване ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. Приморско. Разглежда имоти както в жилищни сгради, така и в комплекси от затворен тип. Предпочита имотът да е обзаведен и готов за ползване.
Руска гражданка търси къща до 25000 евро в района на Оризаре, Гильовца, с редовен транспорт. Основна изискване е да няма високи стълби към етажа.
Търся за мой клиент тристайно или четиристайно жилище в кв. Хаджи Димитър. Ново строителство, може и в начален етап.
За мой клиент, български гражданин, търся двустаен или тристаен апартамент в град Созопол, с гледка море.
За мой клиент, български гражданин, живеещ в чужбина, търся двустаен апартамент, с гледка море, близко до плажа. Покупка на разсрочено плащане.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА, област Бургас, с. Раклица, ЦЕНА около € 7 000
За мой клиент търся къща в Община Карнобат. Къщата да е със самостоятелен двор, да не общински имот (земя).
За мой клиент, български гражданин, търся двустаен апартамент в комплекс Райски залив, гр.Созопол. Не държи на обзавеждане.
За мой клиент, български гражданин, търся едностаен апартамент в комплекс Грийн Лайф, в град Созопол, на изгодна цена.
Търся за свой клиент едностаен/двустаен апартамент в гр. Созопол. С хубава гледка море, близко до плаж. Да не е на партерен етаж.
Търся за свой клиент, селска къща, на 10-15 км. от морето, с двор. Да не се нуждае от ремонт. Бюджетът е 30 000 евро.
БЕЗ КОМИСИОНА
Купувам КЪЩА, област Бургас, с. Суходол, ЦЕНА около € 25 000
Купувам за мой сериозен клиент, български гражданин, къща в област Бургас, с 4 спални, готова за живеене.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в централна градска част. Разглежда се предимно ново строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент 3-тристаен или 4-стаен апартамент, ново строителство, в близост до метро. Разглеждат се посочените квартали.
Търся за свой клиент студио или двустаен апартамент в град Созопол, с възможност за отдаване под наем още този сезон. Гледката море е предимство. Не желае покупка на апартамент на партерен етаж.
Търся за мой клиент апартамент в Равда на първа линия с гледка към морето. Обзавеждането не е от особена важност, стига жилището да няма нужда от ремонт.
Търся за свой клиент, едностаен апартамент в гр . Поморие, в близост до плажа. Разглеждаме варианти и в комплекси с такса поддръжка, желателно е да е обзаведен.