Вие търсите: Купувам гараж/паркомясто
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент, гараж в нова сграда, задължително с Разрешение за ползване. Предпочитани микрорайони са 8, 4 и 5.
Търся за моя клиентка помещение в град Бургас. Разглеждаме в центъра помещения на партерен етаж със статут на гараж, магазин или офис.
Търся самостоятелен гараж в района на Мак Драйв и Зимно кино Тракия. Бюджет 18 000 евро.По възможност да се влиза и излиза без трудност.
Частна обява
Купувам гараж на ул. П. Р. Славейков в гр. Троян от хотел Троян Плаза до Малкия Пазар.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи гараж в района на ЛК Тракия. Основно изискване лесният и удобен подход.
Частна обява
Търся да закупя, Гараж в районна на НДК и Петте Кьошета, моля да ми изпращате оферти на viber.
Търся за свой клиент подземно паркомясто или самостоятелен гараж в ж.к. Възраждане, гр. Бургас. Интересуват ни предложения в близост до отсечката на ул. Левски и Ивайло.
Търся да закупя за мой клиент гараж в гр. София - Лозенец. По възможност да е на ниво партер и да е поне 20 кв.м, задължително с нормална височина.
Мой клиент търси да закупи гараж или паркомясто в гр. Бургас. Приоритетно се разглеждат бъдещи проекти в ж.к. Възраждане и ж.к. Славейков.
Имам клиент, който търси да закупи гараж в Лозенец, в близост до ул. Лозенец. Предпочита да е надземен.
Търся за мой много сериозен клиент, гараж в Лозенец само в уличките около улица Крум Попов. Клиентът ми е готов за сделка.
Клиент на агенцията търси да закупи гараж в ж.к. Младост 2. Няма претенции относно характеристиките, активно търси и разглежда всякакви предложения.
Клиент на агенцията търси да закупи едностайно жилище до 22 000 Евро с АКТ 16. Не е задължително статутът да жилищен.
Купувам за мой клиент гараж с цел инвестиция. Разглежда предложения в ж.к. Дружба 1, ж.к. Дружба 2, кв. Жилищна Група ЮЖЕН ПАРК, кв. Кръстова вада, кв. Лозенец, ж.к. Полигона и кв. Хладилника.
Търся за мой клиент гараж в идеален Център. Гаражът да е единичен, за кола или джип. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи паркомясто или гараж в централната частна гр. Варна. С предимство ще се разгледат оферти ново строителство.
Мой клиент търси да закупи гараж в ж.к. Младост 2. Разглежда предложения с площ около 20 кв. м и с цена около 12 000 евро.
Търся за мой клиент гараж в ж.к. Младост 2. Възможно е да е на ниво партер или сутерен. Бюджетът е до 12000 евро.
Търся за мой клиент гараж в кв. Изгрев. Може да е партерен или в сутерен. Няма ограничения в бюджета.