Вие търсите: Купувам гараж
Мой клиент търси да закупи гараж или паркомясто в гр. Бургас. Приоритетно се разглеждат бъдещи проекти в ж.к. Възраждане и ж.к. Славейков.
Купувам единичен или двоен гараж за лек автомобил или джип, в квартал Манастирски ливади, в близост до ул. Боянски водопад.
Купувам наземен двоен гараж около 50 кв.м във всички райони на града с изключение северните. Може да е на партерен етаж в жилищна сграда.
Наемам гараж или гаражна клетка със сервизно помещение в квартал Манастирски ливади. Може да се намира на партер или в подземен паркинг.
Търся за мой клиент гараж в идеален Център. Гаражът да е единичен, за кола или джип. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Търся за закупуване на моя клиентка едностаен апартамент, ателие или гараж подходящ за живеене. Разглежда централната част на град Бургас.
Гараж, Централна част, ЦЕНА около € 12 000
Търся за закупуване на мой клиент гараж или паркомясто в град Бургас, може да е на сутерен. Разглежда централната част на града.
Гараж, ж.к. Младост 4, ЦЕНА около € 20 000
Търся за мой клиент гараж в жк. Младост 4, по възможност близо до Бизнеспарк София. Може и паркомясти на сутеренно ниво.
Гараж, ж.к. Дружба 2, ЦЕНА около € 31 000
Клиентът ми търси да закупи гараж в жк. Дружба 2. Имотът да бъде в готов за ползване вид в сграда с Акт 16.
Търся за мой клиент, гараж в нова сграда, задължително с Разрешение за ползване. Предпочитани микрорайони са 8, 4 и 5.
Офис/Магазин/Гараж, Център, ЦЕНА около € 26 000
Търся за моя клиентка помещение в град Бургас. Разглеждаме в центъра помещения на партерен етаж със статут на гараж, магазин или офис.
Търся самостоятелен гараж в района на Мак Драйв и Зимно кино Тракия. Бюджет 18 000 евро.По възможност да се влиза и излиза без трудност.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи паркомясто или гараж в централната частна гр. Варна. С предимство ще се разгледат оферти ново строителство.
Гараж, ж.к. Младост 2, ЦЕНА около € 12 000
Мой клиент търси да закупи гараж в ж.к. Младост 2. Разглежда предложения с площ около 20 кв. м и с цена около 12 000 евро.
Гараж, ж.к. Младост 2, ЦЕНА около € 12 000
Търся за мой клиент гараж в ж.к. Младост 2. Възможно е да е на ниво партер или сутерен. Бюджетът е до 12000 евро.
Гараж, кв. Изгрев, При запитване
Търся за мой клиент гараж в кв. Изгрев. Може да е партерен или в сутерен. Няма ограничения в бюджета.
Гараж, ж.к. Меден рудник, ЦЕНА около € 5 500
Мой клиент търси да закупи гараж в гр. Бургас, ж.к. Меден рудник. Разглежда предложения с цена около 5500 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да купи едностаен / двустаен апартамент в гр. Варна. С предимство разглеждаме районите Левски и Цветен квартал.
Търся да купя гараж в района на Колхозен Пазар (под ул. д-р Пюскюлиев и над ул. Г. Бенковски). Разглеждам и предложения на ул. Капитан Райчо, ул. Баба Тонка, ул. Неофит Бозвели.
Клиент на МИРЕЛА търси спешно да купи гараж или паркомясто в района на ЛК Тракия. Изискване е добрият достъп и възможност за маневриране.