Вие търсите: Купувам офис
Купувам за клиент на агенция Мирела помещение, подходящо за лекарски или дентален кабинет в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 120000 евро.
Купувам Офис, Централна част, ЦЕНА около € 62 000
Търся за закупуване от мой клиент просторен офис в град Бургас. Разглежда централната част на града, сгради с модерни фасади.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи офис или търговско помещение с цел магазин за дрехи в район с постоянен човекопоток в района на широк център с бюджет до 45 000 евро.
Клиент на Мирела търси офис в кв. Оборище или кв. Банишора. Ново строителство, първи етаж, може в начален етап. Ще бъде използвано за зъболекарски кабинет.
Търся за мой клиент помещение за инвестиция, което да е в състояние веднага да се отдаде под наем. Ако е с наематели е предимство.
Клиент търси да закупи партерно помещение за ползване, като склад. Няма претенции, ако няма витрина и фасада. Предпочита централни райони и хубава сграда.
Купувам Офис, Център, ЦЕНА около € 30 000
Клиент на агенцията търси да закупи малък офис с инвестиционна цел. Районите са Център и кварталите в близост до центъра.
Мой клиент търси да закупи магазин или офис в гр. София. Покупката е с цел инвестиция. Интерес представляват единствено предложения за имоти, които в момента са отдадени дългосрочно под наем.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Купувам Офис, Център, ЦЕНА около € 240 000
Клиент търси офис около съдебната палата и в посока НДК. Сградата да е добре поддържана и по възможност с асансьор.
Мой клиент търси да купи офис в град София, разглежда в района на кв. Лозенец и кв. Манастирски ливади. За предпочитане е да се намира на комуникативно място.
Търси се офис за счетоводна къща. Разглеждат се южните райони на град София. Търси се бизнес сграда клас А. Искат да има няколко помещения, както и конферентна зала.
Мой клиент купува офис, магазин, гараж - помещение на кота "нула" в централната част на град София. Предпочитани райони са бул.Цариградско шосе, бул.Михай Еминеску, ул.Черковна, бул.Мадрид, бул.Янко ...
Клиент търси 1-стаен, магазин или офис в гр. София. Предпочитани райони са Лозенец или Кръстова вада.
Клиент на агенцията търси да закупи малко помещение около 30 кв. м. в посочените райони. Може да е стара тухла, но не и панел. Бюджетът е около 40 000 евро.
Търся да закупя за мой клиент офис на добра цена и на комуникативно място с интензивен човекопоток. Кварталът е без значение.
Търся да закупя магазин на партерен етаж, около 30 кв. м. Да се намира на бул. Черни връх или в близост до него, на оживена улица със засилен човекопоток. Магазинът ще се използва за продажба на алкохол ...
Търся за мой клиент магазин или офис в Студентски град, близо до УНСС или Зимния Дворец. Помещението ще се използва за козметично студио. Трябва да е на партерен етаж.
Купувам за мой клиент офис в района на Гео Милев, Изгрев, Изток, Дианабад и Дървеница. Може на нисък етаж или сутерен.
Търся за покупка помещение, подходящо за шивашко ателие. Предпочитан район е Лозенец. Сградата да е с Разрешение за ползване.