Вие търсите: Купувам офис
Клиент на агенцията търси да закупи магазин, който да се превърне в салон за красота в района на ул. инж. Иван Иванов, в близост до метростанция Константин Величков и пазар Никола Петков.
Търся за мой клиент магазин или офис в Студентски град, близо до УНСС или Зимния Дворец. Помещението ще се използва за козметично студио. Трябва да е на партерен етаж.
Офис/Магазин, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 60 000
Търся да закупя магазин на партерен етаж, около 30 кв. м. Да се намира на бул. Черни връх или в близост до него, на оживена улица със засилен човекопоток. Магазинът ще се използва за продажба на алкохол ...
Търся да закупя за мой клиент офис на добра цена и на комуникативно място с интензивен човекопоток. Кварталът е без значение.
Клиент на Мирела търси магазин с цел инвестиция. Имотът да е подходящ за шивашко ателие. С добър човекопоток. Бюджет 15 000 евро.
Мой клиент търси да закупи помещение подходящо за офис в района на Студентски град. Сградата трябва да има разрешение за ползване.
Офис/Магазин, Център, ЦЕНА около € 25 000
Клиентът търси да закупи офис, магазин, в централната част на града или в Широк център, в добро състояние.
Офис/Магазин, гр. Созопол, ЦЕНА около € 40 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търси да закупи 3-стаен апартамент или офис в района близо до Денталния факултет - ЛК Тракия, Окръжна болница, ХЕИ. Желателно е да е до трети етаж и с добро изложения. Без първи и последен етаж.
Лукс имот
Офис, кв. Манастирски ливади, ЦЕНА около € 160 000
Клиент на агенцията търси да закупи обзаведен офис с довършителни работи в бизнес сградата на бул. България 81 в кв. Манастирски ливади.
Офис, Център, При запитване
Имам клиент, който търси за закупуване на офис в центъра на града. Да е в близост до бул. Витоша. Да има повече от десет помещения.
Имам клиент, който търси да закупи малък апартамент или офис в центъра с цел инвестиция. Имотът може да бъде и на шпакловка и замазка.
Търся да закупя едностаен апартамент тухлено строителство в централната част на града или в широк център. Разглеждаме и предложения, които не са със статут на жилище.
Клиент на агенцията търси да закупи офис с малка площ, само за негово лично ползване, възможно най-близо до ул. Ради Радев в кв. Витоша. Може помещението да е със статут на магазин. Също така има интерес ...
Офис/Магазин, Център, ЦЕНА около € 4 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Офис, ж.к. Младост 2, ЦЕНА около € 300
Търся за клиенти помещение, подходящо за адвокатска кантора. По възможност да е довършено до ключ и готово за нанасяне.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент в кв. Иван Вазов или съседните квартали. Желателно е жилището да бъде в нова сграда със разрешение за ползване.
Мой клиент купува къща или помещение в новострояща се сграда за детски кът/ частна детска градина в кв. Манастирски ливади - Изток (около комплекс Елизиум). Важно е да има голям двор или ако е в комплекс ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент или офис в кв. Симеоново. Обзаведен, без нужда от ремонт, на комуникативно място.
Клиент на Мирела търси да закупи офис в Младост 1. За предпочитане е да бъде в близост до метростанция.