Вие търсите: Купувам сграда
Лукс имот
Сграда, кв. Гръцка махала, ЦЕНА около € 570 000
Доверен клиент на МИРЕЛА търси да купи сграда в ТОП центъра на града с инвестиционна цел. Ще разгледаме с внимание всички предложения.
Сграда, кв. Акациите, ЦЕНА около € 150 000
Търся за закупуване или наемане от мой клиент сграда в град Бургас. Разглежда кв. Акациите на главни улици като ул. Индустриална. Сградата да е на един или два етажа подходяща за търговска дейност.
Представител на чуждестранна инвестиционна компания търси да купи множество апартаменти в една сграда в централните райони на гр. София. Цената да бъде около 850 евро кв. м, квадратурите от 30 до 100 ...
Търся за мой клиент сграда в гр. София. Предпочита да се намира в близост до главен булевард или кръстовище. Държи сградата да е завършена поне на Акт 15.
Търся за мой клиент къща в централната част на града, която да бъде подходяща за медицинска клиника.
Работя със сериозен клиент - чуждестранен инвеститор, за когото търся да закупя офис сграда за представителство на фирма. Сградата трябва да е представителна, да има поне 600 кв. м площ за офиси и 1000 ...
Търся за покупка самостоятелна сграда или апартамент за инвестиция в елитните квартали на столицата.
Сграда, община Трявна, ЦЕНА около € 60 000
Купува монолитна сграда на груб строеж подходяща за малък хотел. Предпочитан район гр. Трявна и околните населени места. Целогодишен достъп по асфалтов път и доставени комуникации / ток, вода и канал/.