Вие търсите: Купувам хотел
ХОТЕЛ, м-т Щъркелово гнездо, ЦЕНА около € 330 000
Работя с клиент, който иска да купи работещ хотел в района на Самоков и Щъркелово гнездо. Да е довършен, обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент къща, вила или малък хотел, подходящи за инвестиция. може незавършени. Разглеждаме предложения в максимална близост до брега. Може и вилни зони с добър достъп.
Търся за клиент на Мирела търговски имот, сграда или къща на търговска улица, пешеходна зона или в близост до Морската градина за покупка с инвестиционна цел. Разглеждаме сериозни предложения.
КЪЩА/ХОТЕЛ, община Троян, ЦЕНА около € 200 000
Купува малък хотел или голяма къща в атрактивни райони, планински и курортни селища. Подходящи за туризъм.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
БЕЗ КОМИСИОНА
ХОТЕЛ, гр. Балчик, ЦЕНА около € 85 000
Наш колега се интересува от хотел с четири етажа , около 12 двойни стаи. Близост до плаж, обзавеждане, умерена цена.
Имам клиент, който търси да закупи хотел в цяла България. Приоритетно гледаме оферти в гр. София, Пловдив, както и по Българското Черноморие.
ХОТЕЛ, община Бургас, ЦЕНА около € 185 000
Купувам семеен хотел с двор и битов ресторант близо до централнен плаж, в курорти около град Бургас.
Търся за мой клиент семеен хотел в град Черноморец или град Созопол, неипотекиран. Гледката море, близостта до плажа и тихата улица са предимства.
Търся за мои клиенти хотел в района на к.к. Златни Пясъци, к.к. Св. Св. Константин и Елена, к.к. Слънчев ден, м-т Кабакум, Ривиера, гр. Обзор, с. Кранево. Предимство имат хотели близо до морето, с добър ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
ХОТЕЛ, к.к. Златни пясъци, ЦЕНА около € 800 000
Купувам за наши клиенти хотел в к.к. Златни Пясъци. С предимство ще разглеждаме оферти близо до плажа и с модерно обзавеждане. Важно условие е, хотелът да е функциониращ през цялата година.