Вие търсите: Купувам хотел
Клиент на Мирела търси хотел за туризъм в района на гр. Трявна. Бюджет 200 000 евро. Желателно е да е с басейн.
Търся хотел в района на Св.Св. Константин и Елена, Слънчев ден, Ален мак. Бюджет 500 000 евро. Без нужда от ремонт.
Клиент на агенция Мирела, купува малък семеен хотел в курортните комплекси около град Варна. Разглежда предложения с обзавеждане.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Хотел, община Балчик, ЦЕНА около € 80 000
Клиент на Мирела търси малък семеен хотел в района на гр. Балчик, к.к Албена и местностите край Балчик. Бюджет 80 000 евро.
Хотел, гр. Свети Влас, ЦЕНА около € 450 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Хотел, м-т Щъркелово гнездо, ЦЕНА около € 330 000
Работя с клиент, който иска да купи работещ хотел в района на Самоков и Щъркелово гнездо. Да е довършен, обзаведен и да не се нуждае от ремонт.
Къща/Хотел, община Троян, ЦЕНА около € 200 000
Купува малък хотел или голяма къща в атрактивни райони, планински и курортни селища. Подходящи за туризъм.
Имам клиент, който търси да закупи хотел в цяла България. Приоритетно гледаме оферти в гр. София, Пловдив, както и по Българското Черноморие.
Хотел, община Бургас, ЦЕНА около € 185 000
Купувам семеен хотел с двор и битов ресторант близо до централнен плаж, в курорти около град Бургас.
Търся за мой клиент семеен хотел в град Черноморец или град Созопол, неипотекиран. Гледката море, близостта до плажа и тихата улица са предимства.
Търся за мои клиенти хотел в района на к.к. Златни Пясъци, к.к. Св. Св. Константин и Елена, к.к. Слънчев ден, м-т Кабакум, Ривиера, гр. Обзор, с. Кранево. Предимство имат хотели близо до морето, с добър ...
Хотел, к.к. Златни пясъци, ЦЕНА около € 800 000
Купувам за наши клиенти хотел в к.к. Златни Пясъци. С предимство ще разглеждаме оферти близо до плажа и с модерно обзавеждане. Важно условие е, хотелът да е функциониращ през цялата година.