Вие търсите: Купувам тристаен апартамент
Клиент на агенцията търси да закупи просторен тристаен или четиристаен апртамент ново строителство в посочените райони, като се разглеждат Южните квартали. Да е със застроена площ, невключваща терасите ...
Клиента търси да закупи апартамент до 50000 евро, по спокойни и по сигурни квартали на гр.Варна. Апартамента да е двустаен, поне с акт 15 или строен след 2010г. Ще бъде закупен с кредит.
Лукс имот
Агенция Мирела търси тристаен апартамент в Гръцка махала. Апартаментът да се намира в нова сграда след 2016г. Имота да бъде обзаведен и в добро състояние.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент. Също така разглежда и ново строителство с поне акт 14. Предпочита да има паркомясто или гараж. Разглеждаме с приоритет обзаведени жилища.
Купувам за клиент, с когото работя тристаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за квартали в подножието на Витоша. Интересува се предимно от ново строителство, поне на Акт 14. Бюджетът ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в южните райони. Жилището да не е за основен ремонт.
Търси да купи двустаен или тристаен апартамент на комукативно място в гр. София, предпочита в процеса на строителство с възможност за разсрочено плащане.
Търся за мои клиенти апартамент с две спални в на жк. Бъкстон и съседните райони. Строителството няма значение. Може да е за ремонт.
Купувам тристаен, четиристаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е на по-нисък етаж. Може и да е необзаведен. Предпочитани квартали, райони: Лозенец, Павлово, Бели брези, Иван Вазов, ...
Търся за закупуване на мои клиенти двустаен панелен апартамент, който е преустроен в тристаен или има тази възможност. Може да е за ремонт и необзаведен. Разглеждаме ж.к. Изгрев, ж.к. Зорница, ж.к. Славейков.
Клиент търси 3-стаен в посочените райони. Няма претенции за състояние на имотът. Приоритетно търси в Дървеница и Мусагеница.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент ново или старо строителство с Акт 15 или 16 ако е ново в посочените райони. Задължително с паркомясто или гараж. Максимален бюджет 150 000 евро, ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за покупка на апартамент с две или три спални в източнитерайони на столицата. Търсим само строителство ЕПК или Тухла.
Клиент на Мирела търси да закупи 3-стаен апартамент в кв. Бояна до посочената сума. Етапа на строителство не е от значение.
Клиент на Мирела търси да закупи 3-стаен апартамент в ж.к. Овча купел. Сградата трябва да е в напреднал етап на стреж.
Клиент на агенцията търси да закупи тристаен апартамент ново строителство в сграда в напреднал етап. Разглеждат се предложения с хубави изложения. Банишора и район Възраждане представляват интерес.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент, тухлено строителство, ремонтиран, за предпочитане без мебели.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи имот в новопостроена сграда с акт 16 в района на Цариградски комплекс или резиденция Копенхаген.