Вие търсите: Купувам двустаен апартамент
Търси да закупи тристаен апартамент в гр. Черноморец или Созопол, за предпочитане ново строителство.
Клиент на фирмата търси едностаен или двустаен апартамент. Жилището да е близо до метростанция. Без партерен и последен етаж.
Клиент на фирмата търси едностаен апартамент или боксониера до посочената цена. Да не е на партерен етаж.
Клиент на фирмата търси двустаен апартамент ново строителство. Може да е в начален етап. Жилището да е южно, на среден етаж и изцяло покрито.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи инвестиционен имот, тухлено строителство, ремонтиран и обзаведен. Приоритетно се разглеждат предложения в централна градска част.
Двустаен апартамент, Център, ЦЕНА около € 80 000
Клиент на фирмата търси двустаен апартамент. Сградата да е тухлено строителство. Интересува се и от ново строителство.
Двустаен апартамент, Център, ЦЕНА около € 90 000
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент, тухлено строителство, без нужда от ремонт. Приоритетно се разглеждат предложения в централна градска част.
Двустаен апартамент, Център, ЦЕНА около € 90 000
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент, тухлено строителство, без нужда от ремонт. Приоритетно се разглеждат предложения в централна градска част.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи имот в новопостроена сграда с акт 16 в района на Цариградски комплекс или резиденция Копенхаген.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в района на Дружба 2 и к-с Цариградски. Разглежда с предимство жилища в завършени сгради с АКТ16.
Купувам двустаен апартамент за мой клиент в Южните райони на комуникативно място. С предимство се разглеждат предложения с хубава гледка към Витоша.
Клиент на фирмата се интересува от двустаен апартамент в кварталите Дружба, Младост, Слатина. Предпочита да е тухлено строителство и да не се нуждае от ремонт.
Клиентът ми търси да закупи 2-стаен апартамент за инвестиция в посочените райони. Предпочита тухлено строитество, без значение на годината. Може и без довършителни работи.
Клиент на агенцията търси да закупи в посочените райони двустаен апартамент с цена до 85000 евро. Предпочита жилището да е тухлено строителство, без първи и последен етаж.
Двустаен апартамент, Център, ЦЕНА около € 120 000
Купува 2 стаен апартамент в идеален център. Жилището да е свело, за предпочитане не на първи етаж. Може да е за ремонт. Държи се на локацията.
Търся за мой клиент едностаен апартамент с инвестиционна цел. Жилището трябва да е в близост до метростанция, да е на среден етаж и в добро състояние.
Клиентка на Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент в ж.к. Толстой до 50 000 евро. Сградата може да бъде в начален етап на строителство.
Клиентка на Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент в ж.к. Студентски град. Сградата може да бъде в начален етап на строителство.
Клиент на агенцията търси да закупи голям двустаен или по-малък тристаен апартамент ново строителство в район Възраждане, в напреднал етап. Разглеждат се и предложения, завършени до ключ.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент ново строителство с Акт 16 за инвестиция. Район Възраждане е за предпочитане.