Вие търсите: Купувам имоти, област Добрич, гр. Балчик
Купувам за мой клент парцел в гр. Балчик или гр. Каварна. Държи да е в регулация. Бюджетът е до 35000 евро.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в гр. Балчик. По възможност обзаведен, с гледка море. Бюджет 50 000 евро.
КЪЩА, община Балчик, ЦЕНА около € 130 000
Търся къща в района на гр. Балчик и вилните зони около него. Готово строителство с акт 16. Бюджет 130 000 евро.
КЪЩА, община Балчик, ЦЕНА около € 60 000
Клиент на Мирела търси къща в гр. Балчик. Имотът ще се позлва за целогодишно живеене. Да не е за ремонт. Бюджет 60 000 евро.
КЪЩА/ВИЛА, община Балчик, ЦЕНА около € 35 000
Търся за мои клиенти вила във вилните зони около гр. Балчик. Разглеждаме предложения за имоти с добър достъп, подходящи за лятно жилище. Бюджет- 35000 Евро.
КЪЩА, община Балчик, ЦЕНА около € 32 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи парцел за жилищно строителство или къща в близост до морето с открита панорама и комуникации.
Търся за мой клиент къща, вила или малък хотел, подходящи за инвестиция. може незавършени. Разглеждаме предложения в максимална близост до брега. Може и вилни зони с добър достъп.
Търся за мои клиенти вила в добро състояние, без конструктивни проблеми, в районите около Балчик, Каварна или Шабла, в максимална близост до морския бряг.
Търся за мои клиенти здрава къща в село на Северното Черноморие, в максимална близост до брега. Разглеждаме предложения до 20 км от плаж, може за ремонт. Бюджет- 50 000 лв
Търся за мои клиенти стара къща в село в близост до морето. Разглеждаме предложения в села от Община Каварна и Шабла.
Търся за мои клиенти хубава къща по Северното Черноморие. Разглеждаме предложения за завършени къщи в максимална близост до брега в районите около Балчик и Каварна.
КЪЩА/ВИЛА, гр. Балчик, ЦЕНА около € 40 000
Търся за мой клиент вила в района на Балчик или близките вилни зони. Разглеждаме оферти за продажба на сгради без конструктивни проблеми и парцел над 500 кв.м.
БЕЗ КОМИСИОНА
ХОТЕЛ, гр. Балчик, ЦЕНА около € 85 000
Наш колега се интересува от хотел с четири етажа , около 12 двойни стаи. Близост до плаж, обзавеждане, умерена цена.
КЪЩА, община Балчик, ЦЕНА около € 35 000
Клиент на агенция Мирела купува къща в гр. Балчик, м. Златна рибка. Разглежда предложения с обзавеждане и в сравнително добро състояние.
КЪЩА, община Балчик, ЦЕНА около € 60 000
Клиент на агенция Мирела търси да закупи къща в град Балчик. Разглежда предложения за сравнително по ново строителство, без значение обзавеждането. Да не е във вилните зони.