Вие търсите: Купувам гараж, град София
Частна обява
Купувам гараж в близост до ул. Петте кьошета. Между площад Македония, бул . Витоша, бул. Патриарх Евтимий и бул. Христо Ботев. Да е като самостоятелен обект и с удобен достъп за паркиране.
Купувам единичен или двоен гараж за лек автомобил или джип, в квартал Манастирски ливади, в близост до ул. Боянски водопад.
Купувам наземен двоен гараж около 50 кв.м във всички райони на града с изключение северните. Може да е на партерен етаж в жилищна сграда.
Наемам гараж или гаражна клетка със сервизно помещение в квартал Манастирски ливади. Може да се намира на партер или в подземен паркинг.
Търся за мой клиент гараж в идеален Център. Гаражът да е единичен, за кола или джип. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Гараж, ж.к. Младост 4, ЦЕНА около € 20 000
Търся за мой клиент гараж в жк. Младост 4, по възможност близо до Бизнеспарк София. Може и паркомясти на сутеренно ниво.
Гараж, ж.к. Дружба 2, ЦЕНА около € 31 000
Клиентът ми търси да закупи гараж в жк. Дружба 2. Имотът да бъде в готов за ползване вид в сграда с Акт 16.
Търся за мой клиент, гараж в нова сграда, задължително с Разрешение за ползване. Предпочитани микрорайони са 8, 4 и 5.
Гараж, ж.к. Младост 2, ЦЕНА около € 12 000
Мой клиент търси да закупи гараж в ж.к. Младост 2. Разглежда предложения с площ около 20 кв. м и с цена около 12 000 евро.
Гараж, ж.к. Младост 2, ЦЕНА около € 12 000
Търся за мой клиент гараж в ж.к. Младост 2. Възможно е да е на ниво партер или сутерен. Бюджетът е до 12000 евро.
Гараж, кв. Изгрев, При запитване
Търся за мой клиент гараж в кв. Изгрев. Може да е партерен или в сутерен. Няма ограничения в бюджета.
Гараж, кв. Лозенец, ЦЕНА около € 23 000
Търся да закупя за мой клиент гараж в район Лозенец. Изискване е гаражът да е надземен и да е подходящ за паркиране и на джип.
За мой клиент търся гараж в близост до метростанция Сливница. Не разглеждаме предложения за подземни гаражи и паркоместа.