Вие търсите: Купувам гараж/паркомясто, град София
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент, гараж в нова сграда, задължително с Разрешение за ползване. Предпочитани микрорайони са 8, 4 и 5.
Частна обява
Търся да закупя, Гараж в районна на НДК и Петте Кьошета, моля да ми изпращате оферти на viber.
Търся да закупя за мой клиент гараж в гр. София - Лозенец. По възможност да е на ниво партер и да е поне 20 кв.м, задължително с нормална височина.
Имам клиент, който търси да закупи гараж в Лозенец, в близост до ул. Лозенец. Предпочита да е надземен.
Търся за мой много сериозен клиент, гараж в Лозенец само в уличките около улица Крум Попов. Клиентът ми е готов за сделка.
Клиент на агенцията търси да закупи гараж в ж.к. Младост 2. Няма претенции относно характеристиките, активно търси и разглежда всякакви предложения.
Клиент на агенцията търси да закупи едностайно жилище до 22 000 Евро с АКТ 16. Не е задължително статутът да жилищен.
Купувам за мой клиент гараж с цел инвестиция. Разглежда предложения в ж.к. Дружба 1, ж.к. Дружба 2, кв. Жилищна Група ЮЖЕН ПАРК, кв. Кръстова вада, кв. Лозенец, ж.к. Полигона и кв. Хладилника.
Търся за мой клиент гараж в идеален Център. Гаражът да е единичен, за кола или джип. Разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Мой клиент търси да закупи гараж в ж.к. Младост 2. Разглежда предложения с площ около 20 кв. м и с цена около 12 000 евро.
Търся за мой клиент гараж в ж.к. Младост 2. Възможно е да е на ниво партер или сутерен. Бюджетът е до 12000 евро.
Търся за мой клиент гараж в кв. Изгрев. Може да е партерен или в сутерен. Няма ограничения в бюджета.
Наемам гараж или гаражна клетка със сервизно помещение в квартал Манастирски ливади. Може да се намира на партер или в подземен паркинг.
Купувам наземен двоен гараж около 50 кв.м във всички райони на града с изключение северните. Може да е на партерен етаж в жилищна сграда.
Търся да закупя за мой клиент гараж в район Лозенец. Изискване е гаражът да е надземен и да е подходящ за паркиране и на джип.
Купувам единичен или двоен гараж за лек автомобил или джип, в квартал Манастирски ливади, в близост до ул. Боянски водопад.
За мой клиент търся гараж в близост до метростанция Сливница. Не разглеждаме предложения за подземни гаражи и паркоместа.