Вие търсите: Купувам мезонет, град София, ж.к. Младост 2
Мой клиент търси да купи необзаведен мезонет в посочените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на ул. Свети Киприян и парк Въртопо. Предпочита жилища след ремонт и с обзавеждане.
Мой клиент купува 3-стаен апартамент, може тип мезонет, на две нива в ж.к. Младост 2, до ул. Свети Киприян, в близост до ул. Проф. Александър Тодоров - Балан и метростанцията.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централната част на град София или в района на бул. Цариградско шосе. Да се предлага с обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в сграда тухлено строителство след 2000г или ЕПК, който може да е на шпакловка и замазка или готов. Ще ползва креди и лични средства.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град София. Разглежда в района на ж.к. Младост, да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Търси 3-стаен в районите Младост 2, 3, 4 без първи етаж. С приоритет ще се разглеждат оферти за жилища, които се предлагат след основен ремонт и в близост до бул. Александър малинов и метростанциите.
Търся за мой клиент тристаен или мезонет в гр. София. Предпочита ж.к. Младост 2. Бюджетът е до 130000 евро.
Търся за мой клиент 3- или 4-СТАЕН апартамент на тихо място в кв. Младост 4. Сградата трябва да е тухлена, построена след 2000 г. Отоплението трябва да е ТЕЦ.
Търся за покупка за мои клиенти, семейство с две малки деца, апартамент с две спални в тухлена сграда, строителство след 2000 година. Предпочитанията на клиентите ми са имотът да не се нуждае от основен ...