Вие търсите: Купувам мезонет, град София, Медицинска академия
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Търся за клиент на агенция Мирела многостаен апартамент в източните райони на град София, за предпочитане кв. Изток. За предпочитане имотът да е на среден етаж и да е около 100 кв. м. Разглеждат се оферти ...
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централната част на град София или в района на бул. Цариградско шосе. Да се предлага с обзавеждане.
Клиента търси да закупи 3-стаен апартамент или мезонет в централната част на града. Разглежда предложения, както старо, така и ново строителство.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен мезонет. Задължително изискване е последен етаж и да има поне АКТ 15, на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент, който иска да закупи тристаен апартамент, без предпочитание за строителство, може и старо да бъде. Независимо дали е обзаведен или необзаведен. Търси в района на Сточна гара, Лъвов ...
Купувам за мой клиент 3-стаен мезонет в широкия център, на ул. Панагюрище, близо до ул. Г. С. Раковски и бул. Сливница.
Мой клиент купува 2-стаен или 3-стаен апартамент/мезонет в централните части на град София. Необзаведен, може тухла и ЕПК. Желае да разглежда оферти, които нямат АКТ 16 също.
Мок клиент купува 3-стаен или 4-стаен апартамент в централната част на град София. Може обзаведен или необзаведен. Може тухла и ЕПК.
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения с площ около 120 кв. м.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Клиенти на агенция СОФИЯ ДОМ търсят да закупят мезонет в столицата. Предпочитани райони са централаната част и около нея.
Търся за покупка за мои клиенти, семейство с две малки деца, апартамент с две спални в тухлена сграда, строителство след 2000 година. Предпочитанията на клиентите ми са имотът да не се нуждае от основен ...
Мой клиент търси за закупуване апартамент в посочените райони. Интересуваме се само от тухлено строителство, като жилището трябва да е на последен етаж в максимум шестетажна сграда, също така да е единствено ...
Купувам просторен двустаен или тристаен апартамент в нова тухлена сграда. Интересувам се от имотите в централната част на града, като приоритетно разглеждам в района на кв. Оборище. Покупката на имота ...