Вие търсите: Купувам мезонет, град София, кв. Лозенец
Търся за мой клиент апартамент в тухлена сграда след 2000г, който да е с хубава гледка и на по-висок етаж, като с приоритет се разглеждат оферти в района на зоопарка. Търси на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Купувам за мой клиент мезонет в гр. София. Не желае крайни квартали. Възможно е да е необзаведен. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент в Централни райони, около парк Заимов, Парк Център. Може да е за ремонт, с довършителни работи, необзаведен. Да има АКТ 16.
Търся за мой клиент тристаен апартамент, може и мезонет, в Център - близо до бул. Тодор Александров и метростанция Опълченска.
Търся за клиент на агенция Мирела многостаен апартамент в източните райони на град София, за предпочитане кв. Изток. За предпочитане имотът да е на среден етаж и да е около 100 кв. м. Разглеждат се оферти ...
Клиента търси да закупи 3-стаен апартамент или мезонет в централната част на града. Разглежда предложения, както старо, така и ново строителство.
Купувам за мой клиент 3-стаен, 4-стаен и многостаен апартамент, може и мезонет в кв. Кръстова вада, кв. Витоша, кв. Изгрев и кв. Лозенец. Задължително е да има подземно паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения с площ около 120 кв. м.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Клиенти на агенция СОФИЯ ДОМ търсят да закупят мезонет в столицата. Предпочитани райони са централаната част и около нея.
Търся за покупка за мои клиенти, семейство с две малки деца, апартамент с две спални в тухлена сграда, строителство след 2000 година. Предпочитанията на клиентите ми са имотът да не се нуждае от основен ...
Мой клиент търси за закупуване апартамент в посочените райони. Интересуваме се само от тухлено строителство, като жилището трябва да е на последен етаж в максимум шестетажна сграда, също така да е единствено ...
Работя с клиент, за когото търся просторен апартамент в района на бул. Черни връх и Paradise Center. Трябва да е с минимум 2 спални.
Купувам просторен двустаен или тристаен апартамент в нова тухлена сграда. Интересувам се от имотите в централната част на града, като приоритетно разглеждам в района на кв. Оборище. Покупката на имота ...