Вие търсите: Купувам мезонет, град София, кв. Манастирски ливади
Търся за мой клиент многостаен апартамент или мезонет в гр. София. Предпочита кв. Манастирски ливади. Бюджетът е до 170000 евро.
Търся за мой клиент апартамент, който да се предлага със съвременно обзавеждане. Ще използва лични средства и кредит. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти за жилища тип мезонет в района на ул. Тодор ...
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент, който може да е мезонет. Задължително изискване е да има панорамна гледка и голяма тераса. Плаща кеш.
Търся за мой клиент 3 или 4-стаен апартамент в района на Младост, Дървеница или на комуникативно място, около метростанция.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Манастирски ливади, в близост до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент апартамент с 3 спални, ново строителство. Застроената площ на имота трябва да е поне 140 кв. м.
Мой клиент търси да закупи спешно тристайно жилище в южните райони без Овча купел и Княжево. Без панелно строителство. Задължителни изисквания са да бъде с обзавеждане и да няма скосявания.
Мой клиент търси да закупи напълно завършен апартамент. Желателно е да има паркомясто. Приоритетно се разглеждат оферти в Южни райони.
Купувам 3-СТАЕН апартамент в районите Витоша, Симеоново, Драгалевци, Кръстова вада, Манастирски ливади, Малинова долина. Клиентът ми предпочита строителство след 2000 г. Високите етажи и отоплението на ...
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Купувам просторен 3-СТАЕН апартамент, може да е и на две нива (тип мезонет), недалеч от бул. България. Желателно е в района да се паркира свободно.
Мой клиент търси за закупуване апартамент в посочените райони. Интересуваме се само от тухлено строителство, като жилището трябва да е на последен етаж в максимум шестетажна сграда, също така да е единствено ...
Имам клиент, който търси голям апартамент в готова сграда, може без довършителни работи. С налични средства.
Търся за мои клиенти 4-СТАЕН или многостаен апартамент в района на кв. Витоша. Сградата трябва е нова и качествено построена.