Вие търсите: Купувам мезонет, град София, ж.к. Яворов
Търся за клиент 4-СТАЕН апартамент, може и мезонет в отбелязаните райони. Разглеждаме с предимство жилища готови за нанасяне.
Купувам за мой клиент мезонет в гр. София. Не желае крайни квартали. Възможно е да е необзаведен. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент търси да закупи 4-стаен апартамент в Централни райони, около парк Заимов, Парк Център. Може да е за ремонт, с довършителни работи, необзаведен. Да има АКТ 16.
Търся за мой клиент тристаен или четиристаен апартамент в централната част на град София или в района на бул. Цариградско шосе. Да се предлага с обзавеждане.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Гео Милев и околните райони. Бюджетът е до 110000 евро.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН, 4-СТАЕН или многостаен апартамент в посочените квартали. Разглеждат се приоритетно оферти в завършен строеж.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Търся за покупка за мои клиенти, семейство с две малки деца, апартамент с две спални в тухлена сграда, строителство след 2000 година. Предпочитанията на клиентите ми са имотът да не се нуждае от основен ...
Мой клиент търси за закупуване апартамент в посочените райони. Интересуваме се само от тухлено строителство, като жилището трябва да е на последен етаж в максимум шестетажна сграда, също така да е единствено ...