Вие търсите: Купувам мезонет, град София, кв. Оборище
Мой клиент купува тристаен мезонет в централната част на града. Предпочита района на Оборище. Разглежда предложения ново строителство и вторичен пазар.
Търся за мой доверен клиент апартамент с хубава панорамна гледка в центъра. Може да е както ново, така и старо строителство. Предпочитаните райони са около НДК, бул. Витоша, Докторски паметник, ул. Оборище.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или многостаен апартамент, който може да е за ремонт. С приоритет ще се разглеждат оферти, които не са на главен булевард.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в кв. Оборище близо до парк Заимов и новата метростанция на бул. Евлоги и Христо Георгиеви и бул. Янко Сакъзов.
Търся за мой клиент обзаведен тристаен. Може и мезонет. Интересува се от Оборище в тази част откъм бул. Мадрид, бул. Ген. Данаил Николаев и ул. Черковна. Да има гараж или парко място. Плаща кеш.
Търся за мой клиент голям апартамент с поне две спални и два санитарни възела в посочените квартали. Задължително изискване е сградата да е тухлена и да има асансьор, ако жилището е над 3-ти етаж. По ...
Търся за мой клиент апартамент с 3 спални, ново строителство. Застроената площ на имота трябва да е поне 140 кв. м.
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН апартамент или мезонет в гр. София. Предпочита кв. Оборище. Може да е както ново, така и старо строителство.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централните райони на град София или кв. Оборище. Може и тип мезонет.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в ж.к. Оборище, в нова сграда. Предпочита жилището да е в добро състояние.
Търся за покупка апартамент с една или две спални, строителство след 2004 г. в ценъра на столицата. Разглеждаме и предложения за имоти в сгради в строеж със срок на завършване до пролетта на 2019 г. От ...
Мой клиент търси да закупи 3-СТАЕН апартамент в централната част на град София. Разглежда предложения с площ около 120 кв. м.
Търся за мой клиент 4-СТАЕН или многостаен апартамент. Държи да е с добра локация, близост до спирките на градски транспорт. Може и да е за ремонт.
Клиенти на агенция СОФИЯ ДОМ търсят да закупят мезонет в столицата. Предпочитани райони са централаната част и около нея.
Търся за покупка за мои клиенти, семейство с две малки деца, апартамент с две спални в тухлена сграда, строителство след 2000 година. Предпочитанията на клиентите ми са имотът да не се нуждае от основен ...
Мой клиент търси за закупуване апартамент в посочените райони. Интересуваме се само от тухлено строителство, като жилището трябва да е на последен етаж в максимум шестетажна сграда, също така да е единствено ...
Купувам просторен двустаен или тристаен апартамент в нова тухлена сграда. Интересувам се от имотите в централната част на града, като приоритетно разглеждам в района на кв. Оборище. Покупката на имота ...