Вие търсите: Купувам мезонет, град София, кв. Оборище
Мой клиент купува тристаен мезонет в централната част на града. Предпочита района на Оборище. Разглежда предложения ново строителство и вторичен пазар.
Купувам за мой клиент 3-СТАЕН апартамент или мезонет в гр. София. Предпочита кв. Оборище. Може да е както ново, така и старо строителство.
Търся за мой клиент апартамент с 3 спални, ново строителство. Застроената площ на имота трябва да е поне 140 кв. м.
Търся за мой доверен клиент апартамент с хубава панорамна гледка в центъра. Може да е както ново, така и старо строителство. Предпочитаните райони са около НДК, бул. Витоша, Докторски паметник, ул. Оборище.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в централните райони на град София или кв. Оборище. Може и тип мезонет.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в ж.к. Оборище, в нова сграда. Предпочита жилището да е в добро състояние.
Търся за покупка апартамент с една или две спални, строителство след 2004 г. в ценъра на столицата. Разглеждаме и предложения за имоти в сгради в строеж със срок на завършване до пролетта на 2019 г. От ...
Работя с клиент, за когото търся тристаен, четиристаен апартамент или етаж от къща в старата част на кв. Дървеница. Ако етажът е по-висок, то сградата да е с асансьор. Строителството да е тухлено.
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен апартамент или мезонет в Центъра и Южните квартали. Апартаментът да има Акт 16, но може да е без довършителни работи.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент или тристаен с възможност за преустройство. Приоритетни са Източните райони, по-конкретно Младост. Отворен е за предложения и от други райони.
Купувам за мой клиент многостаен апартамент, мезонет или къща в централната част на гр. София за инвестиция, подходящ за хостел.
Търся за мой доверен клиент голям апартамент с 2 или 3 спални, който да се намира в районите на кв. Редута и кв. Гео Милев. С предимство са жилища готови за нанасяне.