Вие търсите: Купувам мезонет, град София
Клиент, с когото работя, търси многостаен апартамент, с поне три спални в района на кв. Гео Милев. Може и мезонет
Търся голям апартамент, може и мезонет, с три спални, на висок етаж с панорамна гледка и голяма тераса. Разглеждаме предложения в райони с добри комуникации и изградена инфраструктура.
Купувам за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в кв. Редута и кв. Гео Милев. Предпочита да е старо строителство. Бюджетът е до 180000 евро.
Търся за мой клиент четиристаен или многостаен апартамент в гр. София. Разглежда само идеален център.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в района на бул. Цариградско шосе и стадион Академик, който да се предлага с обзавеждане след ремонт.
Мой клиент търси да закупи тристаен обзаведен апартамент в района на Младостите в ново тухлено строителство.
Купувам за мой клиент мезонет в гр. София. Не желае крайни квартали. Възможно е да е необзаведен. Бюджетът е до 120000 евро.
Търся за мой клиент многостаен апартамент или мезонет в района на кв. Гео Милев, като с преоритет се разглеждат необзаведени.
Търся за клиент 4-СТАЕН апартамент или мезонет в района на кв. Гео Милев. Готови за нанасяне имоти се разглеждат с предимство.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Търся за клиент 4-СТАЕН апартамент, може и мезонет в отбелязаните райони. Разглеждаме с предимство жилища готови за нанасяне.
Купувам за мой клиент просторен апартамент в кв. Лозенец и Център. Държи да има поне три спални. Бюджетът е до 220000 евро.
Търся за мой клиент апартамент в тухлена сграда след 2000г, който да е с хубава гледка и на по-висок етаж, като с приоритет се разглеждат оферти в района на зоопарка. Търси на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в района на ул. Г. С. Раковски, близо до бул. Сливница., който да е необзаведен и да е в сграда тухлено строителство след 2000г.
Купувам за мой клиент 3-стаен или 4-стаен апартамент или мезонет, но само в Младост 1, в близост до 118-то училище. Може имотът да бъде за ремонт. Може обзаведен или необзаведен. Разглежда предложения ...
Търся за клиент мезонет в квартал Гео Милев. Жилища готови за нанасяне, може и необзаведени, се разглеждат с предимство.
Мой клиент търси да къпи четиристаен апартамент в кв. Гео Милев, но разглеждаме и в други райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в централната част на града, в близост до ул. Г. С. Раковски и бул. Сливница. Задължително изискване е жилището да е на последен етаж.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в района, който по възможност да е без обзавеждане. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до ул. Г. С. Раковски и бул. Сливница.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в района на ул. Свети Киприян и парк Въртопо. Предпочита жилища след ремонт и с обзавеждане.