Вие търсите: Купувам мезонет, град София
Купувам за мой клиент тристаен мезонет в района на ж.к. Младост 2, в близост до метростанция, в нова тухлена сграда, с асансьор и ТЕЦ.
Мой клиент търси да закупи мезонет, с две спални, обзаведен, след ремонт, в близост до бул. България и ул. Тодор Каблешков.
Купувам за мой клиент мезонет в ж.к. Младост 1, в близост до ул. Йеросалим, с бърз достъп до бул. Цариградско шосе.
Купувам за мой клиент просторен апартамент в кв. Лозенец и Център. Държи да има поне три спални. Бюджетът е до 220000 евро.
Купувам за мой клиент мезонет, с две спални, в района на ж.к. Света Троица, в близост до бул. Сливница. Желателно е жилището да не се нуждае от довършителни работи и да е в сграда тухлено строителство ...
Търся за мой клиент многостаен апартамент или мезонет в гр. София. Предпочита кв. Манастирски ливади. Бюджетът е до 170000 евро.
Търся за мой клиент обзаведен тристаен. Може и мезонет. Интересува се от Оборище в тази част откъм бул. Мадрид, бул. Ген. Данаил Николаев и ул. Черковна. Да има гараж или парко място. Плаща кеш.
Търся за мой клиент четиристаен апартамент, който може да е мезонет в центъра. Да с е предлага без обзавеждане. Търсенето се отнася за района бул. Сливница и пл-д Сточна гара. Плаща кеш и е готов за бърза ...
Търся да закупя за мой клиент 4-СТАЕН апартамент или мезонет във всички части на Младост. Строителството да е тухлено или ЕПК.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Манастирски ливади, в близост до спирка на градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в кв. Оборище близо до парк Заимов и новата метростанция на бул. Евлоги и Христо Георгиеви и бул. Янко Сакъзов.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или мезонет в района на ж.к. Младост и кв. Лозенец, в близост до метростанция. Желателно е в сградата да има асансьор.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в централните райони на град София, в близост до Mall of Sofia и метростанция Опълченска, на комуникатвно място.
Търся за мой клиент апартамент с две или три спални в Лозенец, Дианабад, Изток или Изгрев. За предпочитане са по-високи етажи, без скосавания, с гараж или възможност за допълнително закупуване на такъв.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент многостаен апартамент в ж.к. Студентски град, на комуникативна локация. Ново строителство.
Търся за мой клиент апартамент с 3 спални, ново строителство. Застроената площ на имота трябва да е поне 140 кв. м.
Търся за мой доверен клиент апартамент с хубава панорамна гледка в центъра. Може да е както ново, така и старо строителство. Предпочитаните райони са около НДК, бул. Витоша, Докторски паметник, ул. Оборище.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Център, на комуникативно място, близо до спирка на обществен транспорт. Клиентът ми разполага с налични средства.