Вие търсите: Купувам офис, град София, кв. Кръстова вада
Търси да закупи едностаен необзаведен или с довършителни работи апартамент в посочените райони на гр. София. Да има АКТ16, разглежда се само ново строителство.
Търся за мой клиент маломерен едностаен апартамент или офис в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 30000 евро.
Купувам за мой клиент офис в гр. София. Предпочита ж.к. Лозенец и околните райони. Бюджетът е до 140000 евро.
Купувам за клиент на агенцията едностаен апартамент, ателие, студио, в централната част на столицата. За предпочитане с осигурено място за паркиране.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент или офис в гр. София. Предпочита кв. Лозенец и ценрални райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение за дентална клиника. Едно помещение до 50кв.м е достатъчно. Хубаво е да е в Централни райони - около НДК, Парк Център, Софийски университет.
Мой клиент търси да купи офис помещение между 45-80 кв. м в посочените райони. Предимно се разглеждат обзаведени.
Търся за мой клиент офис или магазин с цел инвестиция в централната част, който по възможност да се пада на пешеходна зона или в близост до такава.
Купувам за мой клиент офис, около 100 кв. м в централната част. С приоритет разглеждаме предложения в кв. Оборище, в района на бул. Черни Връх и кв. Изток.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент, с цел инвестиция, в широк център. Може да бъде партерно помещение, както и да бъде на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент офис помещение или магазин. Предпочита южни райони. Не държи да е обзаведено. Бюджетът е до 22000 евро.