Вие търсите: Купувам офис, град София, Център
Клиент търси да закупи партерно помещение за ползване, като склад. Няма претенции, ако няма витрина и фасада. Предпочита централни райони и хубава сграда.
Купувам Офис, Център, ЦЕНА около € 30 000
Клиент на агенцията търси да закупи малък офис с инвестиционна цел. Районите са Център и кварталите в близост до центъра.
Купувам Офис, Център, ЦЕНА около € 240 000
Клиент търси офис около съдебната палата и в посока НДК. Сградата да е добре поддържана и по възможност с асансьор.
Мой клиент купува офис, магазин, гараж - помещение на кота "нула" в централната част на град София. Предпочитани райони са бул.Цариградско шосе, бул.Михай Еминеску, ул.Черковна, бул.Мадрид, бул.Янко ...
Клиент на агенцията търси да закупи магазин, който да се превърне в салон за красота в района на ул. инж. Иван Иванов, в близост до метростанция Константин Величков и пазар Никола Петков.
Купувам Офис, Център, При запитване
Имам клиент, който търси за закупуване на офис в центъра на града. Да е в близост до бул. Витоша. Да има повече от десет помещения.
Имам клиент, който търси да закупи малък апартамент или офис в центъра с цел инвестиция. Имотът може да бъде и на шпакловка и замазка.
Търся да закупя едностаен апартамент тухлено строителство в централната част на града или в широк център. Разглеждаме и предложения, които не са със статут на жилище.
Търся за покупка помещение, подходящо за шивашко ателие. Предпочитан район е Лозенец. Сградата да е с Разрешение за ползване.
Търся да закупя магазин с хубава витрина, на партерен етаж, в идеалния Център. Помещението може да има самостоятелен санитарен възел, но не е задължително.
За мой клиент търся да закупя офис в централната част на града, който ще се използва като адвокатска кантора. Да се намира на партер, първи или втори етаж. Разглеждат се предложения само в нови сгради, ...
Купувам помещение за музикална школа в кварталите Лозенец, Редута, Център, Яворов, Гео милев и Оборище. Помещението да е на партерно ниво и да има 2 или 3 стаи.
Мой клиент търси да закупи офис или магазин в централната част на град София. Разглежда предложения на търговски улици.
Мой клиент търси да закупи офис в центъра на град София. Разглежда предложения до 50 кв. м и до 70 000 евро.
Мой клиент търси да закупи офис в централната част на град София в близост до градски транспорт на комуникативно място.
Търся за мой клиент офис или магазин в източни райони или централна част. Клиентът предпочита да закупи помещение с наематели. Бюджетът е до 75000 евро.
Търся за мой клиент офис, състоящ се от поне две помещения, като едното да е по-голямо. Предпочитаме кв. Изток, кв. Мусагеница, кв. Дървеница, ж.к. Младост 1, кв. Банишора. Бюджетът е до 55000 евро.
Купувам Офис, Център, При запитване
Мой клиент търси да закупи офис в близост до кръстовището на бул. Васил Левски и ген. Гурко. Желателно е да е в офис сграда на партерен етаж и да се предлага необзаведен.