Вие търсите: Купувам офис, град София, Център
Нова
Купувам за мой клиент офис помещение в центъра, в близост до ул. Г. С. Раковски. Разглеждат се и предложения над посочената цена.
Търся да купя за мой клиент офис/магазин в центъра на града. Помещението да е не по-малко от 20 кв. м. Районът да е оживен. За предпочитане към магазина да има паркомясто във вътрешния двор на сградата.
Купувам за мой клиент офис на комуникативно място в посочените райони Разглеждат се и предложения над посочената цена.
Търся етаж от сграда или офис без обзавеждане. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в района на п-д Лъвов мост. Плаща кеш.
Мой клиент търси да закупи офис на оживено място в ТОП Център. Да е с площ около 300 кв. м, да има поне 7 работни помещение и да е на нисък етаж.
Търся за мой клиент офис или магазин, в идеален център на град София, само на партерен етаж и с хубава витрина.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или офис в центъра на града или кв. Лозенец. Клиентът разполага с лични средства, ще използва и малък кредит.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в района п-д Македония и ул. Алабин. Плаща с лични средства.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане. С приоритет ще бъдат разглеждани оферти в района п-д Македония и ул. Алабин. Плаща с кредит.
Търся за мой клиент офис тип оpen space с площ между 150 и 270 кв. м. Трябва да се намира на партер или на първи етаж, но не по-висок. Да има дневна светлина. Добре е таваните да са по-високи. Може да ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент в района на центъра на град София, в близост до Съдебна палата и пешеходната зона на бул. Витоша.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за офис в централната част на София. Предпочита около бул."Витоша".
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент помещение тип магазин/офис, което да се използва, като офис на туристическа агенция. Да е на място с голям човекопоток, да има самостоятелен санитарен възел, търговска част и склад. ...
Търся за мой сериозен клиент апартамент, офис в идеален център на столицата. Състоянието на апартамента може да е за ремонт, но общите части трябва да са чисти и поддържани, а сградата представителна.
Купувам за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или офис, в представителна сграда с добре поддържани общи части. Желателно е да се намира на партер или първи етаж и да е подходящ за счетоводна ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент или офис в централната част на града. Купува с цел инвестиция.
Мой клиент търси да закупи офис на комуникативно място в централната част на града. С приоритет разглеждаме кв. Лозенец.
Мой клиент търси да закупи офис на комуникативно място в кв. Лозенец и Център. Да има самостоятелен вход от партера, витрина и санитарен възел. Може да бъде и в бизнес сграда.