Вие търсите: Купувам офис, град София, Център
ОФИС, Център, ЦЕНА около € 200 000
Клиент на агенцията търси да закупи магазин или офис в идеален център. Да няма нужда от сериозен ремонт.
ОФИС, Център, ЦЕНА около € 33 600
Имам клиент, който търси да закупи малко помещение в центъра, офис, магазин или едностаен апартамент с цел инвестиция.
ОФИС, Център, ЦЕНА около € 100 000
Клиент на Мирела търси офис в Център, единствено и само около Първа Английска гимназия - бул. Дондуков и бул. Васил Левски.
ОФИС/МАГАЗИН, Център, ЦЕНА около € 30 000
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент се интересува от закупуването на офис, магазин и заведение с цел инвестиция на комуникативно място, в бизнес сграда.
ОФИС, Център, ЦЕНА около € 50 000
Търся за мой клиент офис в гр. София. Интересува се само от идеален център и района около Софийски университет. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за покупка помещение, подходящо за шивашко ателие. Предпочитан район е Лозенец. Сградата да е с Разрешение за ползване.
Търся да закупя магазин с хубава витрина, на партерен етаж, в идеалния Център. Помещението може да има самостоятелен санитарен възел, но не е задължително.
За мой клиент търся да закупя офис в централната част на града, който ще се използва като адвокатска кантора. Да се намира на партер, първи или втори етаж. Разглеждат се предложения само в нови сгради, ...
Купувам помещение за музикална школа в кварталите Лозенец, Редута, Център, Яворов, Гео милев и Оборище. Помещението да е на партерно ниво и да има 2 или 3 стаи.
Мой клиент търси да закупи офис или магазин в централната част на град София. Разглежда предложения на търговски улици.
Мой клиент търси да закупи офис в центъра на град София. Разглежда предложения до 50 кв. м и до 70 000 евро.
Мой клиент търси да закупи офис в централната част на град София в близост до градски транспорт на комуникативно място.
Търся за мой клиент офис или магазин в източни райони или централна част. Клиентът предпочита да закупи помещение с наематели. Бюджетът е до 75000 евро.
Търся за мой клиент офис, състоящ се от поне две помещения, като едното да е по-голямо. Предпочитаме кв. Изток, кв. Мусагеница, кв. Дървеница, ж.к. Младост 1, кв. Банишора. Бюджетът е до 55000 евро.
ОФИС, Център, При запитване
Мой клиент търси да закупи офис в близост до кръстовището на бул. Васил Левски и ген. Гурко. Желателно е да е в офис сграда на партерен етаж и да се предлага необзаведен.