Вие търсите: Купувам офис, град София
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся да купя за мой клиент партерно помещение, което да е подходящо за магазин или офис. Предпочитани райони по дължината на бул. България.
Търся за мой клиент магазин или офис в посочените райони, като предимно се разглеждат предложения подходящи за фризьорски салон.
Мой клиент се интересува от закупуването на офис, магазин и заведение с цел инвестиция на комуникативно място, в бизнес сграда.
Купувам за мой клиент фис в идеалния център, непосредствено до Съдебна палата и ул. Алабин. Желае да има удобни транспортни връзки.
Купувам за мой клиент имот, подходящ за инвестиция. Разглежда предложения за 1-стаен апартамент, офис или магазин. Няма предпочитание за район.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или офис в посочените райони, като предимно се разглеждат предложения в близост до метростанция.
Купувам за мой клиент офис в бизнес сграда на ул. Три уши, в близост до Съдебна палата и пл. Македония, бул. Христо Ботев и ул. Позитано.
Мой клиент търси да купи четиристаен или многостаен апартамент, подходящ за офис - между 200 и 250 кв.м. Да се намира в централната част на град София, на комуникативно място.
Търся за мои клиенти помещение, което да е подходящо за офис в посочените райони. Да се намира на партер или първи етаж. По възможност с довършителни работи.
Търся за мой клиент офис в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 150000 евро.
Търся за мой клиент офис помещение в бизнес сграда. Интересува се само от оферти в център, идеалната квадратура е между 130/150, но зависи от местоположението.
Търся за мой клиент офис помещение в центъра на гр. София, но разглежда и в други райони. Желателно е да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент купува офис помещение около 50 кв. м в центъра. Предимно се разглеждат необзаведени предложения.
Купувам за мой клиент магазин на партерен етаж в кв. Павлово, кв. Манастирски ливади, ж.к. Бъкстон, кв. Овча купел, ж.к. Овча купел 1 и ж.к. Овча купел 2. Да е около 40 кв. м.
Търся за мой клиент помещение в ж.к. Изток, разположено на нисък етаж, включително сутерен. Имотът може да се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент помещение, което да е със статут на офис и да е тип open space, позволяващо преустройство. Предпочитан район е ул. Крум Попов и бул. Евлоги и Христо Георгиеви.
Търся за мой клиент офис помещение, подходящо за лекарски кабинет. Разглежда в района на Медицинска академия и Петте кьошета, необзаведен и на нисък етаж.
Клиент на агенцията търси да купи място на партер, за лекарски кабинет, в централни квартали или около ИСУЛ. В помещението трябва да се направят два кабинета, рецепция и склад.