Вие търсите: Купувам офис, град София
Търся за мой клиент офис, който е подходящ за зъболекарски кабинет, в централните райони на град София, на комуникативно място.
Търся за мой клиент магазин или офис на комуникативно място. Задължително условие е имотът да е с наематели, защото целта на покупката е инвестиция.
Търся за мой клиент офис в Южните райони на София - за предпочитане в близост до бул. България. Наличието на гараж или паркомясто е предимство, но не задължително условие.
Търся за мой клиент офис на хубаво място в централната част на града. Важно условие е да е с голяма квадратура.
Търся за мой клиент патерно помещение, подходящо за кабинет за образна диагностика. Най-удобната локация е около ул. Котленски проход. За предпочитане е сградата да не е жилищна, но не се изключва като ...
Търся за мой клиент офис тип оpen space с площ между 150 и 270 кв. м. Трябва да се намира на партер или на първи етаж, но не по-висок. Да има дневна светлина. Добре е таваните да са по-високи. Може да ...
Мой клиент търси да закупи помещение, подходящо за кабинет за (кинезитерапия. Разглеждаме централна част и южни райони, с приоритет - кв. Манастирски ливади - изток.
Търся за мой клиент помещение в централна част, източни и западни райони. Ще се използва за танцова зала. Клиентът ми има налични средства и е готов за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи помещение, подходящо за дентална клиника в широк център. Помещението да е с площ между 170 и 300 кв. м, да е с добро изложение и локация.
Търся за мой клиент офис или магазин, в идеален център на град София, само на партерен етаж и с хубава витрина.
Търся за мой клиент офис или магазин в старата част на кв. Овча купел. Да има има директен вход от улицата и витрина.
Мой клиент купува офис с площ около 300 кв. м в центъра на гр. София, около бул. Княгиня Мария Луиза. С прилежащо паркомясто.
Търся за мой клиент помещение, което е подходящо за зъболекарски кабинет, на добра локация. Близо до метростанция. Предпочитани райони са Лозенец или централните части на столицата.
Мой клиент търси да закупи магазин в кв. Овча купел, близо до ул. Любляна и парк Славия. Помещението да има директен вход от улицата и витрина.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който да е подходящ и за офис. Ще се разглеждат оферти само в центъра.
Купувам за мой клиент помещение за фризьорски салон в южните квартали на град София. Да се намира на комуникативно място.
Търся да закупя за мой клиент едностаен апартамент, офис или магазин в района на ж.к. Младост 3 или 4 около Бизнес парка.
Купувам за мой клиент офис с площ около 50 кв. м в района около пазар Красно село, бул. Цар Борис III, бул. Прага, Петте кьошета и пл. Македония.
Купувам за мой клиент четиристаен, многостаен апартамент или офис, в представителна сграда с добре поддържани общи части. Желателно е да се намира на партер или първи етаж и да е подходящ за счетоводна ...
Търся за мой клиент търговско помещение с площ около 30 кв. м в южните райони на гр. София, с лице към улица, подходящо за салон за красота и счетоводна къща.