Вие търсите: Купувам сграда, град София
Мой клиент търси да купи необзаведена офис сграда в центъра на гр. София, с преоритет се разглеждат сгради с паркоместа.
Мой клиент търси да купи УПИ в област София. Разглежда предложения с изградени сгради с двор, предпочита в района на Северната тангента, до с. Мрамор, община Столична.
Купувам за мой клиент напълно завършена представителна нова сграда в Манастирски ливади - изток, в близост до Околовръстен път и елитните столични квартали Бояна, Драгалевци, Симеоново.
Клиент на МИРЕЛА се интересува от закупуването на офис сграда в района на бул. България, кв. Манастирски ливади.
Търся а мой клиент бизнес сграда с представителна визия в Манстирски ливади- изток, която може да се предлага на шпакловка и замазка.
Търся за мой клиент къща в гр. София, която да разполага с поне две спални, самостоятелен двор и възможност за паркиране.
Чуждастранна фирма търси да закупи имоти за инвестиция. Разглеждат различни имоти за покупка-търговски площи, жилищни имоти, нови сгради, офиси, парцели за строителство.
Търся за мой клиент сграда в гр. София. Предпочита да се намира в близост до главен булевард или кръстовище. Държи сградата да е завършена поне на Акт 15.
Търся за мой клиент къща в централната част на града, която да бъде подходяща за медицинска клиника.
Работя със сериозен клиент - чуждестранен инвеститор, за когото търся да закупя офис сграда за представителство на фирма. Сградата трябва да е представителна, да има поне 600 кв. м площ за офиси и 1000 ...
Търся за покупка самостоятелна сграда или апартамент за инвестиция в елитните квартали на столицата.