Вие търсите: Купувам етаж, град София, кв. Левски
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент къща в кв. Левски, близо до бул. Ботевградско шосе. С голям и добре поддържан двор.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент или етаж от къща. Желателно е да е обзаведен или с частично обзавеждане. Търси в района на кв. Левски.
Търся за мой клиент етаж от къща в района на кв. Левски. Разглеждат се предложения до посочения бюджет.
Търся за мой клиент етаж от къща в района на ж.к. Левски. Разглеждат се предложения до посочения бюджет и с възможност за гараж или място за кола в дворът.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща в гр. София. Предпочита ж.к. Левски и околните райони.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент или етаж от къща в района на кв. Левски, с бърз достъп до бул. Ботевградско шосе.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в град София. Предпочита етаж от къща. Имотът да е в тухлена сграда, обзаведен. Не държи да е ново строителство, но е важно да има място за паркиране ...
Търся за мой клиент етаж от къща в района на кв. Левски, на добра и комуникативна локация, в близост до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент къща в североизточните квартали на гр. София. С предимство разглеждаме предложения в кв. Левски и ж.к. Сухата река.
Мой клиент търси да закупи парцел със стара къща, с цел построяване на нова жилищна сграда. Предпочита да е на главна улица и да има добри градоустройствени показатели. Търсените райони са на кв. Левски ...