Вие търсите: Купувам етаж, град София
Мой клиент търси тристаен апартамент в кв. Редута. Предпочита да е обзаведен и готов за нанасяне, в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща. Предпочита района на кв. Редута. Желателно е да разполага с гараж.
Купувам за мой клиент просторен апартамент в кв. Лозенец и Център. Държи да има поне три спални. Бюджетът е до 220000 евро.
Търся за мой клиент етаж от къща в района на бул. Ботевградско шосе и 130 СОУ Стефан Караджа, който да се предлага с обзавеждане след ремонт.
Мой клиент търси да закупи в Идеален Център, 3-стаен апартамент, необзаведен или обзаведен минимум 150кв.м в рамките на посочения бюджет.
Клиент търси да купи тристаен апартамент в град София. Разглежда в района на кв. Левски, задължително да не е последен етаж и да има 2 отделно обособени спални.
Купувам за мой клиент етаж от къща в ж.к. Банишора, кв. Горна баня, Докторски паметник, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, кв. Карпузица, Медицинска академия, кв. Оборище, кв. ...
Мой клиент търси да закупи два етажа от къща или къща в горепосочените райони. Независимо дали е обзаведена или не. Първият етаж иска да използва за офис дейност.
Търся за мой клиент двуетажна, обзаведена къща в град София, в района на кв. Левски, на комуникативно място.
Купувам за мой клиент етаж от къща в близост до бул. Сливница и бул. Васил Левски. Желае да е на комуникативно място до метростанция. Купува с цел инвестиция.
Купувам за мой клиент етаж от къща от масивна жилищна сграда в широкия център. Желае да е в близост до Г. С. Раковски, с бърз достъп до бул. Сливница и бул. Васил Левски
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент, може и етаж от къща в кв. Орландовци. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща след ремонт по възможност с обзавеждане. Търси в района на бул. Мадрид и бул. Ситняково.
Купувам за мой клиент 4-стаен апартамент, може и мезонет в кв. Бояна, кв. Гео Милев, ж.к. Дианабад, кв. Драгалевци, кв. Дървеница, кв. Манастирски ливади, кв. Подуяне и ж.к. Яворов. Предпочита ново строителство, ...
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент на ул. Г. С. Раковски, с бърз достъп до бул. Сливница и бул. Васил Левски, на около 350 м от метростанция.
Мой клиент се интересува да закупи двустаен апартамент в горепосочените райони, района на Лъвов мост и бул. Княгиня Мария Луиза. Може и старо строителство. Да има паркомясто или възможност за паркиране ...