Вие търсите: Купувам етаж, град София
Търся за мой клиент тристаен, четиристаен или етаж от къща в района. Готов е за бърза сделка. Плаща кеш.
Нова
Търся за мой клиент етаж от къща в района на кв. Левски. Разглеждат се предложения до посочения бюджет.
Търся за мой клиент етаж от къща в района на ж.к. Левски. Разглеждат се предложения до посочения бюджет и с възможност за гараж или място за кола в дворът.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща в гр. София. Предпочита ж.к. Левски и околните райони.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент или етаж от къща. Желателно е да е обзаведен или с частично обзавеждане. Търси в района на кв. Левски.
Търся за мой клиент двустаен апартамент или етаж от къща в централните райони около бул. Сливница, ул. Г.С. Раковски, п-д Лъвов мост и бул. Васил Левски. С приоритет ще се разглеждат жилища, които да ...
Клиент на агенцията иска да купи тристаен апартамент или етаж от къща в централната част на град София. Разглеждат се необзаведени жилища.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент или етаж от къща в района на кв. Левски, с бърз достъп до бул. Ботевградско шосе.
Купувам за мой клиент просторен апартамент в кв. Лозенец и Център. Държи да има поне три спални. Бюджетът е до 220000 евро.
Клиент на агенция Мирела иска да купи двустаен апартамент в квартали в подножието на Витоша - за предпочитане близо до кв. Княжево. Имотът да е обзаведен, с осигурено място за паркиране.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент, етаж, или самостоятелна къща в района на Западен парк и Гевгелийски.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен апартамент в град София. Предпочита етаж от къща. Имотът да е в тухлена сграда, обзаведен. Не държи да е ново строителство, но е важно да има място за паркиране ...
Търся за мой клиент тристаен апартамент или етаж от къща с поне две спални. Приоритет са имотите в близост до НБУ и ул. Монтевидео. Отоплението да бъде ГАЗ - централно.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент или етаж от къща в гр. София. Предпочита кв. Овча купел, в непосредствена близост до новостроящата се метростанция.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, може и етаж от къща, в кв. Изток, Изгрев или ж.к. Дианабад. В близост до спирки на градски транспорт или метростанция. Разглеждаме предложения и ...
Мои клиент търси да закупи тристаен апартамент в тухлена сграда с разрешение за ползване или етаж от къща. Предпочитани райони са кв. Павлово и Княжево.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент апартамент с поне 2 спални в района на квартал Изток. Разглеждаме с предимство напълно обзаведени жилища без нужда от ремонт.
Търся за мой клиент етаж от къща или парцел в гр. София. Предпочита кв. Горна баня, м-т Гърдова глава и кв. Княжево. Бюджетът е до 85000 евро.
Сериозен клиент търси за покупка с инвестиционна цел етаж от къща в кв. Красна поляна. Приоритетно разглежда обекти в близост до Общината и пазара. Предпочита жилището да е в добро състояние и да има ...