Вие търсите: Купувам етаж, град София
Търся за мой клиент етаж, самостоятелна сграда или магазин на ниво партер, за дистрибуторска дейност. Задължително изискване е да има възможност за паркиране за един или два леки автомобила с цел разтоварване ...
Търся за мой клиент апартамент с поне 2 спални в района на квартал Изток. Разглеждаме с предимство напълно обзаведени жилища без нужда от ремонт.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент, етаж, или самостоятелна къща в района на Западен парк и Гевгелийски.
Търся за мой клиент етаж от къща или парцел в гр. София. Предпочита кв. Горна баня, м-т Гърдова глава и кв. Княжево. Бюджетът е до 85000 евро.
Сериозен клиент търси за покупка с инвестиционна цел етаж от къща в кв. Красна поляна. Приоритетно разглежда обекти в близост до Общината и пазара. Предпочита жилището да е в добро състояние и да има ...
Търся за мой клиент етаж от къща в района на кв. Левски, на добра и комуникативна локация, в близост до спирка на градски транспорт.
Търся з мой клиент тристаен апартамент в ж.к. Люлин 10 или близките райони. Не е задължително да е обзаведен. Без първи и последен етаж.
Мой клиент търси къща или етаж от къща в района на кв. Левски, Сухата река, Подуяне. По възможност да има дворно място.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент или етаж от къща в идеален Център. Предпочитан е районът в близост до пл. Македония и Съдебната палата.
Мой клиент купува къща или етаж от къща в района на кв. Левски, с бърз достъп до бул. Ботевградско шосе. Желателно е да има дворно място.
Купувам за мой клиент етаж от къща в гр. София. Предпочита североизточни райони без кв. Орландовци. Бюджетът е до 75000 евро.