Вие търсите: Купувам къща, град София, кв. Левски
Купувам за мой клиент къща близнак на ул. Баба Тонка, в близост до бул. Ботевградско шосе. Желае да е подходяща за целогодишно ползване.
Търся за мой клиент двуетажна, обзаведена къща в град София, в района на кв. Левски, на комуникативно място.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи къща , независимо обзаведена или необзаведена в София без значение в кои квартали. Клиентът има висок бюджет.
Търся за мой клиент къща в района, обзаведена и в добро състояние, с бърз достъп до бул. Ботевградско шосе.
Търся за мой клиент къща, която може да е за ремонт, но не за основен и да разполага с поне три спални. Ще бъдат разглеждани и оферти над посочения бюджет
Търся за мой клиент къща в кв. Левски. Няма предпочитания относно обзавеждането. Държи да има двор към къщата.
Търся за мой клиент къща в кв. Левски, ж.к. Хаджи Димитър, ж.к. Сухата река. Бюджетът е до 60000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща в град София, кв. Левски. Разглежда предложения с цена около 50 000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща с двор поне 400 кв. м. Предпочита да е на главна улица. Търсените райони са кв. Левски и ж.к. Сухата река.
Търся за мой клиент къща в североизточните квартали на гр. София. С предимство разглеждаме предложения в кв. Левски и ж.к. Сухата река.
Мой клиент търси да закупи парцел със стара къща, с цел построяване на нова жилищна сграда. Предпочита да е на главна улица и да има добри градоустройствени показатели. Търсените райони са на кв. Левски ...
Частна обява
Купувам къща в добро състояние до 100000лева.С ток,вода,баня тоалетна,двор. Да може да се живее веднага без основен ремонт,без мебели.