Вие търсите: Купувам къща, град София, кв. Драгалевци
Клиент на агенцията се интересува от покупка на къща в района на кв. Драгалевци. Имотът да е обзаведен, на минимум два етажа.
Търся къща, подходяща за резиденция, в районите в подножието на Витоша. Да е представителна и да не се нуждае от ремонт. Да има добър достъп до кв. Лозенец.
Търся за мой клиент къща в гр. София. Предпочита квартали в подножието на Витоша. Бюджетът е до 400000 евро.
Мой клиент търси да закупи къща или четиристаен апартамент до 170 000Е в Подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Търся за мой клиент добре поддържана къща със самостоятелен равен двор в района на ул. Нарцис. По възможност да е двуетажна.
Купувам къща в района на кв. Бояна, Драгалевци и Симеоново. Къщата да е в прилично състояние, да не се нуждае от основен ремонт.
Клиентът търси да закупи малка къща в кварталите в подножието на Витоша. Ще се реновира и надстроява. Целта е комерсиална.
Търся за мой клиент къща в спокоен район. Предпочитан район е кв. Бояна. Имотът да е минимум 100 кв. м.
Купувам за мой клиент къща в района на кв. Княжево. Къщата да е с минимум две спални. Държи да разполага с голям и добре поддържан равен двор. Наличието на място за паркиране е задължително.
Спешно! Тръся за мой клиент къща в град София. Да се намира на комуникативно място, за предпочитане в южните райони. Да е с минимум две спални и добле поддържан самостоятелен двор.
Клиентът ми търси къща в подножието на Витоша. Да е с добър достъп, и с хубава панорама по възможност към планината. Може и за ремонт.
Имам клиент, който иска да закупи къща в подножието на Витоша. Да е с добър достъп, да има три спални, гараж. Може на шпакловка и замазка или с довършителни дейности.
Мой клиент търси да закупи къща , независимо обзаведена или необзаведена в София без значение в кои квартали. Клиентът има висок бюджет.
Купувам за мой клиент масивна къща в района на в. Редута, кв. Гео Милев, кв. Бояна, кв. Горубляне, кв. Изток, кв. Изгрев. Може да е за ремонт. В близост до имота да има удобни спирки на автобусния транспорт ...
Мой клиент търси къща в кв. Симеоново, Драгалевци, Бояна, близо до спирка на обществен транспорт. Къщата може да бъде и с предстоящ АКТ 16.
Търся за мой клиент къща, която може да е за ремонт, но не за основен и да разполага с поне три спални. Ще бъдат разглеждани и оферти над посочения бюджет
Мой клиент търси да купи къща с двор или парцел в град София. Разглежда в кв. Драгалевци, на тихо и спокойно място.
Търся за мой клиент луксозна къща в подножието на Витоша. Желателно е наоколо да е застроено с хубави къщи, с целогодишен достъп.
Купувам за мой клиент къща в кв. Симеоново, кв. Драгалевци и кв. Горубляне, с три спални, озеленен и облагороден двор с площ не по-малка от 300 кв.м.