Вие търсите: Купувам къща, град София, кв. Драгалевци
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент 2-3 стаен апартамент, без значение вида на строителство без панел. Задължително условие е доброто състояние на имота и да е с довършителни работи.
Клиент търси да закупи къща или етаж от къща в София или на отстояние около 50 километра. Желателно е да е с хубав двор с правилна форма.
Лукс имот
Наш клиент търси да закупи новостроящи се 4-5 стаен апартамент или къща. Апартаментът може да е, както на партер с двор, така и на последен етаж с хубава панорама. Предпочитаните райони са Симеоново и ...
КЪЩА, кв. Бояна, кв. Драгалевци, ЦЕНА около € 490 000
Купувам за мой клиент къща в посочените райони, може и други близо до центъра на града. Изискването е да бъде обзаведена, без нужда от ремонт и с минимум четири спални, гараж и двор.
Купувам за мой клиент етаж от къща, самостоятелна къща или парцел в гр. София. Разглежда предложения за южни райони и квартали в подножието на Витоша.
Търся да закупя за клиенти на агенцията, къща в кварталите Симеоново или Драгалевци. Двора да е поне 400 кв.м и къщата да не е за голям ремонт.
Мой клиент търси да закупи къща или до 170 000 евро в подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
КЪЩА, кв. Драгалевци, При запитване
Имам клиент, който иска да закупи къща в подножието на Витоша. Да е с добър достъп, да има три спални, гараж. Може на шпакловка и замазка или с довършителни дейности.
Търся къща, подходяща за резиденция, в районите в подножието на Витоша. Да е представителна и да не се нуждае от ремонт. Да има добър достъп до кв. Лозенец.
Купувам за мой клиент къща в района на кв. Бояна, Драгалевци и Симеоново. Къщата да е в прилично състояние, да не се нуждае от основен ремонт.
Търся за мой клиент къща в южните райони на столицата, както и кв. Симеоново, кв. Драгалевци, кв. Княжево. Възможно е да има необходимост от ремонт, но да има двор над 400 кв. м.
Купувам къща с 3 спални в кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново. От голямо значение в в близост да има спирка на обществен транспорт.
Работя с клиент, за когото търся да закупя къща в района на в.з. Килиите. Клиентът разглежда предложения и от кварталите Симеоново, Драгалевци, Бояна.
Търся за мой клиент къща в северната част на града. За предпочитане е да е завършена и необзаведена.
КЪЩА, кв. Драгалевци, При запитване
Работя с клиент, който търси да закупи напълно завършена къща в района на Драгалевци. Предпочита да е с хубав озеленен двор и паркоместа или гараж.
Купувам за свой клиент къща в посочените райони. Имотът трябва да има целогодишен достъп. В разпределението да влизат поне три самостоятелни спални и просторна дневна. Наличието на гараж е задължително. ...
Имам сериозен клиент, за когото търся къща с РЗП 400-500 кв. м, с целогодишен достъп, строителство след 2012 година. Трябва да е с довършителни работи, но необзаведена. Дворът да бъде 800-1000 кв. м, ...
Имот за инвестиция в комплекс затворен тип, разсрочено плащане. Цената е в зависимост от потенциала на имота.