Вие търсите: Купувам къща, град София, кв. Драгалевци
Къща, кв. Драгалевци, ЦЕНА около € 300 000
Клиент на Мирела търси да купи къща в подножието на Витоша. Държи дворът да е слънчев и равен, без сериозна денивелация.
Мой клиент се интересува от покупка на къща в района на Косанин дол, Бункера в близост до Бизнес парка.
Клиент ана Мирела търси да закупи 4-стаен апартамент или редова къща с Акт 15 или Акт 16 в посочените квартали.
Клиент на агенцията търси да закупи къща в южните райони над Околовръстното шосе. С приоритет разглежда имоти в кв. Симеоново.
Мой клиент търси да закупи жилище в горепосочените райони. Имота да е в завършена сграда и по възможност с хубави общи части.
Търся за мой клиент самостоятелна къща с двор в гр. София. Изискванията са да има поне три спални, две бани и двор не по-малко от около 300 кв.м.
Клиент на агенцията търси да закупи просторна къща в районите под планина Витоша. Разглеждат се предложения около 350 000 евро.
Търся за покупка къща, предпочита в кв. Горна Баня, гр. София, с възможност за газифициране. Бюджет до 210000 евро.
Търся за мой клиент 2-3 стаен апартамент, без значение вида на строителство без панел. Задължително условие е доброто състояние на имота и да е с довършителни работи.
Клиент търси да закупи къща или етаж от къща в София или на отстояние около 50 километра. Желателно е да е с хубав двор с правилна форма.
Мой клиент търси да закупи къща или до 170 000 евро в подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Къща, кв. Драгалевци, При запитване
Имам клиент, който иска да закупи къща в подножието на Витоша. Да е с добър достъп, да има три спални, гараж. Може на шпакловка и замазка или с довършителни дейности.
Търся къща, подходяща за резиденция, в районите в подножието на Витоша. Да е представителна и да не се нуждае от ремонт. Да има добър достъп до кв. Лозенец.
Купувам къща с 3 спални в кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново. От голямо значение в в близост да има спирка на обществен транспорт.
Работя с клиент, за когото търся да закупя къща в района на в.з. Килиите. Клиентът разглежда предложения и от кварталите Симеоново, Драгалевци, Бояна.
Търся за мой клиент къща в северната част на града. За предпочитане е да е завършена и необзаведена.
Къща, кв. Драгалевци, При запитване
Работя с клиент, който търси да закупи напълно завършена къща в района на Драгалевци. Предпочита да е с хубав озеленен двор и паркоместа или гараж.
Купувам за свой клиент къща в посочените райони. Имотът трябва да има целогодишен достъп. В разпределението да влизат поне три самостоятелни спални и просторна дневна. Наличието на гараж е задължително. ...
Имам сериозен клиент, за когото търся къща с РЗП 400-500 кв. м, с целогодишен достъп, строителство след 2012 година. Трябва да е с довършителни работи, но необзаведена. Дворът да бъде 800-1000 кв. м, ...
Имот за инвестиция в комплекс затворен тип, разсрочено плащане. Цената е в зависимост от потенциала на имота.