Вие търсите: Купувам къща, град София, в.з. Симеоново-Драгалевци
Мой клиент търси да закупи къща или четиристаен апартамент до 170 000Е в Подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Купувам къща в района на кв. Бояна, Драгалевци и Симеоново. Къщата да е в прилично състояние, да не се нуждае от основен ремонт.
Клиентът търси да закупи малка къща в кварталите в подножието на Витоша. Ще се реновира и надстроява. Целта е комерсиална.
Търся за мой клиент къща в спокоен район. Предпочитан район е кв. Бояна. Имотът да е минимум 100 кв. м.
Купувам за мой клиент къща в района на кв. Княжево. Къщата да е с минимум две спални. Държи да разполага с голям и добре поддържан равен двор. Наличието на място за паркиране е задължително.
Спешно! Тръся за мой клиент къща в град София. Да се намира на комуникативно място, за предпочитане в южните райони. Да е с минимум две спални и добле поддържан самостоятелен двор.
Купувам за мой клиент масивна къща в района на в. Редута, кв. Гео Милев, кв. Бояна, кв. Горубляне, кв. Изток, кв. Изгрев. Може да е за ремонт. В близост до имота да има удобни спирки на автобусния транспорт ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси къща в кв. Симеоново, Драгалевци, Бояна, близо до спирка на обществен транспорт. Къщата може да бъде и с предстоящ АКТ 16.
Търся за мой клиент луксозна къща в подножието на Витоша. Желателно е наоколо да е застроено с хубави къщи, с целогодишен достъп.
Купувам за мой клиент къща в кв. Симеоново, кв. Драгалевци и кв. Горубляне, с три спални, озеленен и облагороден двор с площ не по-малка от 300 кв.м.
Работя с клиент, за когото търся да закупя къща в района на в.з. Килиите. Клиентът разглежда предложения и от кварталите Симеоново, Драгалевци, Бояна.
Търся за мой клиент къща в северната част на града. За предпочитане е да е завършена и необзаведена.
Купувам за свой клиент къща в посочените райони. Имотът трябва да има целогодишен достъп. В разпределението да влизат поне три самостоятелни спални и просторна дневна. Наличието на гараж е задължително. ...