Вие търсите: Купувам къща, град София, кв. Горна баня
Търся за мой клиент самостоятелна къща с двор в близост до гр. София. Изискванията са да има поне четири спални, голям дневен кът, две бани и двор не по-малко от около 500 кв.м.
Къща, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 250 000
Търся за мой клиент самостоятелна къща с двор в гр. София. Изискванията са да има поне четири спални, голям дневен кът, две бани и двор не по-малко от около 500 кв.м.
Търся за мой клиент самостоятелна къща с двор в гр. София. Изискванията са да има поне три спални, две бани и двор не по-малко от около 300 кв.м.
Купувам за клиент на агенцията къща в гр. София. Разглежда предложения за кв. Горна баня и околните райони. Бюджетът е до 140000 евро.
Търся за покупка къща, предпочита в кв. Горна Баня, гр. София, с възможност за газифициране. Бюджет до 210000 евро.
Къща, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 150 000
Клиентът търси да закупи многостаен апартамент или етаж от къща в кв. Горна баня. Разглежда и предложения на имоти, които са за ремонт.
Къща, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 250 000
Търся за покупка къща в кв. Горна Баня, гр. София, с възможност за газифициране. Бюджет до 250000 евро.
Къща, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 290 000
Имам клиент, който търси за закупуване на къща в кв. Горна баня. Достъпът да е по асфалтирана улица и да се живее целогодишно.
Клиентка иска да закупи къща в районите Горна баня, Овча Купел, Суходол, Княжево. Купува с банков кредит и собствени спестявания. Дворът да е 500 кв.м.
Търся за мой клиент къща в северната част на града. За предпочитане е да е завършена и необзаведена.
Къща/Парцел, кв. Горна баня, ЦЕНА около € 200 000
Търся за мой клиент къща или парцел в кв. Горна баня или с. Банкя. Достъпът трябва да е добър. Бюджетът е до 200000 евро.