Вие търсите: Купувам къща, град София, кв. Бояна
Мой клиент търси да закупи къща или до 170 000 евро в подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Клиент на агенцията се интересува от покупка на къща в района на кв. Драгалевци. Имотът да е обзаведен, на минимум два етажа.
Търся за мой клиент апартамент с 2 или 3 спални в Южните райони и Централна част на града. Може и къща в подножието на Витоша. Достъпът да е по асфалтирана улица.
Купувам къща в района на кв. Бояна, Драгалевци и Симеоново. Къщата да е в прилично състояние, да не се нуждае от основен ремонт.
Клиентът търси да закупи малка къща в кварталите в подножието на Витоша. Ще се реновира и надстроява. Целта е комерсиална.
Търся за мой клиент къща в спокоен район. Предпочитан район е кв. Бояна. Имотът да е минимум 100 кв. м.
Купувам за мой клиент къща в района на кв. Княжево. Къщата да е с минимум две спални. Държи да разполага с голям и добре поддържан равен двор. Наличието на място за паркиране е задължително.
Спешно! Тръся за мой клиент къща в град София. Да се намира на комуникативно място, за предпочитане в южните райони. Да е с минимум две спални и добле поддържан самостоятелен двор.
Клиентът ми търси къща в подножието на Витоша. Да е с добър достъп, и с хубава панорама по възможност към планината. Може и за ремонт.
Мой клиент търси да закупи къща , независимо обзаведена или необзаведена в София без значение в кои квартали. Клиентът има висок бюджет.
Купувам за мой клиент масивна къща в района на в. Редута, кв. Гео Милев, кв. Бояна, кв. Горубляне, кв. Изток, кв. Изгрев. Може да е за ремонт. В близост до имота да има удобни спирки на автобусния транспорт ...
Мой клиент търси къща в кв. Симеоново, Драгалевци, Бояна, близо до спирка на обществен транспорт. Къщата може да бъде и с предстоящ АКТ 16.
Търся за мой клиент къща, която може да е за ремонт, но не за основен и да разполага с поне три спални. Ще бъдат разглеждани и оферти над посочения бюджет
Търся за мой клиент луксозна къща в подножието на Витоша. Желателно е наоколо да е застроено с хубави къщи, с целогодишен достъп.
Мой клиент купува къща с отлична локация в престижния кв. Бояна. Желае да е на равна и асфалтирана улица, с много бърз и удобен достъп до бул. България и Околовръстен път.
Купувам къща с 3 спални в кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново. От голямо значение в в близост да има спирка на обществен транспорт.
Работя с клиент, за когото търся да закупя къща в района на в.з. Килиите. Клиентът разглежда предложения и от кварталите Симеоново, Драгалевци, Бояна.
Купувам къща тиха улица в близост до ул. Панорамен път в квартал Бояна. Районът да е с луксозно ново застрояване и да има добра инфраструктура - асфалтирани улици, централна газификация, изградена канализация.
Търся за мой клиент къща в северната част на града. За предпочитане е да е завършена и необзаведена.
Купувам за свой клиент къща в посочените райони. Имотът трябва да има целогодишен достъп. В разпределението да влизат поне три самостоятелни спални и просторна дневна. Наличието на гараж е задължително. ...