Вие търсите: Купувам къща, град София, кв. Симеоново
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 145 000
Клиент на агенцията търси да закупи къща над Околовръстното шосе в кв. Симеоново. Да има лесен достъп. Може да е за ремонт.
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 145 000
Клиент на агенцията търси да закупи къща с двор от около 500 кв.м в кв. Симеоново. Къщата може да е за ремонт.
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 145 000
Клиент на агенцията търси да закупи къща в кварталите над Южната дъга, Симеоново или Драгалевци. Може да е за ремонт.
Мой клиент се интересува от покупка на къща в района на Косанин дол, Бункера в близост до Бизнес парка.
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 150 000
Клиент на агенцията търси да закупи къща с двор поне 400 кв.м, в южните райони на града над Околовръстното шосе. Може да е за ремонт.
Клиент на агенцията търси да закупи къща в южните райони над Околовръстното шосе. С приоритет разглежда имоти в кв. Симеоново.
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 150 000
Клиент на агенцията търси да закупи къща с двор около 500 кв.м в южните райони на града над Околовръстното шосе. Може да е за ремонт.
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 145 000
Търся за мой клиент къща с парцел около 500 кв.м в кв. Симеоново. Може да е за ремонт, но не изключваме и имоти готови за нанасяне.
Мой клиент търси да закупи жилище в горепосочените райони. Имота да е в завършена сграда и по възможност с хубави общи части.
Търся за мой клиент самостоятелна къща с двор в гр. София. Изискванията са да има поне три спални, две бани и двор не по-малко от около 300 кв.м.
Клиент на агенцията търси да закупи просторна къща в районите под планина Витоша. Разглеждат се предложения около 350 000 евро.
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 150 000
Търся за мой клиент къща с двор в южните райони на града над Околовръстното шосе. Предпочитани квартали са Симеоново или Драгалевци.
Търся за покупка къща, предпочита в кв. Горна Баня, гр. София, с възможност за газифициране. Бюджет до 210000 евро.
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 150 000
Търся да закупя за мой клиент къща с двор в южните райони на града над Околовръстното шосе. Желателно е имотът да няма нужда от голям ремонт.
Търся за мой клиент 2-3 стаен апартамент, без значение вида на строителство без панел. Задължително условие е доброто състояние на имота и да е с довършителни работи.
Клиент търси да закупи къща или етаж от къща в София или на отстояние около 50 километра. Желателно е да е с хубав двор с правилна форма.
Мой клиент търси да закупи къща или до 170 000 евро в подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Търся къща, подходяща за резиденция, в районите в подножието на Витоша. Да е представителна и да не се нуждае от ремонт. Да има добър достъп до кв. Лозенец.
Къща, кв. Симеоново, ЦЕНА около € 340 000
Мой клиент търси да закупи къщ в района на Симеоново. Да има добър достъп. Къщата да е с функционално разпределение, да има три спални, голяма дневна и гараж.
Купувам къща с 3 спални в кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново. От голямо значение в в близост да има спирка на обществен транспорт.