Вие търсите: Купувам къща, град София, кв. Симеоново
Лукс имот
Наш клиент търси да закупи новостроящи се 4-5 стаен апартамент или къща. Апартаментът може да е, както на партер с двор, така и на последен етаж с хубава панорама. Предпочитаните райони са Симеоново и ...
Търся за мой клиент къща в южните райони на столицата, както и кв. Симеоново, кв. Драгалевци. Възможно е да има необходимост от ремонт, да има двор над 400 кв. м.
Търся да закупя за клиенти на агенцията, къща в кварталите Симеоново или Драгалевци. Двора да е поне 400 кв.м и къщата да не е за голям ремонт.
Мой клиент търси да закупи къща или до 170 000 евро в подножието на Витоша. Къщата може да е за ремонт.
Търся къща, подходяща за резиденция, в районите в подножието на Витоша. Да е представителна и да не се нуждае от ремонт. Да има добър достъп до кв. Лозенец.
Мой клиент търси да закупи къщ в района на Симеоново. Да има добър достъп. Къщата да е с функционално разпределение, да има три спални, голяма дневна и гараж.
Купувам за мой клиент къща в района на кв. Бояна, Драгалевци и Симеоново. Къщата да е в прилично състояние, да не се нуждае от основен ремонт.
Търся за мой клиент къща в южните райони на столицата, както и кв. Симеоново, кв. Драгалевци, кв. Княжево. Възможно е да има необходимост от ремонт, но да има двор над 400 кв. м.
Мой клиент търси да закупи къща в посочените райони. Да е с добър достъп. Да има три спални и голям хол. Купува с готови средства.
Купувам къща с 3 спални в кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново. От голямо значение в в близост да има спирка на обществен транспорт.
Работя с клиент, за когото търся да закупя къща в района на в.з. Килиите. Клиентът разглежда предложения и от кварталите Симеоново, Драгалевци, Бояна.
Търся за мой клиент къща в северната част на града. За предпочитане е да е завършена и необзаведена.
Имам клиент, за когото търся апартамент или къща в комплекс с контролиран достъп. Клиентът ми е с готови пари.
Купувам за свой клиент къща в посочените райони. Имотът трябва да има целогодишен достъп. В разпределението да влизат поне три самостоятелни спални и просторна дневна. Наличието на гараж е задължително. ...
Имам сериозен клиент, за когото търся къща с РЗП 400-500 кв. м, с целогодишен достъп, строителство след 2012 година. Трябва да е с довършителни работи, но необзаведена. Дворът да бъде 800-1000 кв. м, ...