Вие търсите: Купувам заведение, град София, Център
Имам клиент, който търси да закупи заведение в централните райони на столицата. Предпочита да не се нуждае от ремонт.
Търся за клиент магазин в посочените квартали. Търсенето е за партерен етаж. В помещението да има вода. Сгратдата да е с Разрешение за ползване.
Мой клиент се интересува от закупуването на офис, магазин и заведение с цел инвестиция на комуникативно място, в бизнес сграда.
Търся за мой клиент магазин на оживена улица, в централната част на гр. София - за инвестиция. Желателно е помещението да е на едно ниво и местоположението да е с добър човекопоток.
Търся за мой клиент магазин в широк Център, Лозенец или Изток, на място със засилен човекопоток. Магазинът ще се използва за продажба да козметика. Трябва да има витрина.
Търся за мой клиент магазин на оживено място с постоянен човекопоток. Желателно е да с височина над 2,5 м. и да има лице към главна улица. Приоритетно се разглежда района на бул. Витоша.
Търся помещение, подходящо за заведение в центъра на гр. София, със статут, подходящ за дейността. Предимство е, ако е с оборудване.
Търся да закупя за мой клиент заведение, подходящо за бърза закуска. Предпочитан е районът в близост до пешеходната зона на бул. Витоша и ул. Георги С. Раковски. Разглеждаме и предложения за имоти под ...