Вие търсите: Купувам магазин, град София, Медицинска академия
Търся за мой клиент помещение в посочените райони на комуникативно място. С предимство се разглеждат предложения с паркомясто.
Мой клиент търси да купи помещение, подходящо за фризьорски салон, в посочените райони. Разглеждат се предложения на партерен етаж.
Клиент търси да купи магазин, с цел инвестиция, в посочените райони. Държи да не е под 28 кв.м. и задължително на партерен етаж, на комуникативно място и до метро.
Търся за мой клиент магазин в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 40000 евро.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в посочените квартали, но разглежа и в други. Предимно се разглеждат подходящи за инвестиция до първи етаж.
Купувам за мой клиент магазин в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за клиент на агенцията едностаен апартамент, ателие, студио, в централната част на столицата. За предпочитане с осигурено място за паркиране.
Мой клиент купува магазин в централната част на град София, който иска да отдава под наем. Държи на комуникативно място със засилен човекопоток.
Търся да закупя за мои сериозни клиенти офис или магазин с площ до 50 кв. м в центъра на гр. София, близо до бул. Витоша. Клиентите ми разполагат с налични средства.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение подходящо за заведение за бързо хранене. Разглежда в цяла София, като в близост до кв. Свобода е предимство.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент или магазин в град София с цел инвестиция. Няма предпочитания за строителство, квартал или етаж.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение за дентална клиника. Едно помещение до 50кв.м е достатъчно. Хубаво е да е в Централни райони - около НДК, Парк Център, Софийски университет.
Купувам за мой клиент магазин подходящ за фризьорски салон. Желае да е в близост до метростанция, да не е в синя зона, да има високи тавани и голяма витрина. Разглежда южните райони и идеален център.
Клиента търси да закупи търговско помещение със статут на заведение. Приоритетно се разглеждат предложения на комуникативно място с постоянен човекопоток.
Търся за мой клиент офис или магазин с цел инвестиция в централната част, който по възможност да се пада на пешеходна зона или в близост до такава.
Мой клиент се интересува от закупуване на помещение в района на Студентски град, Широк център, да има човекопоток може да е магазин, склад, офис - да е на партерен етаж. Може и да е на АКТ15. От 50кв.м ...
Купувам за мой клиент магазин в гр. София. Предпочита централни райони. Не държи да е на комуникативно място. Бюджетът е до 50000 евро.
Мой клиент търси да закупи магазин в гр. София -Център, Докторски паметник, Оборище, Медицинска академия.
Търся за мой клиент магазин около 50-70 кв. ,. без ограничение в районите, стига да бъде на оживено място, подходящо за търговска дейност. Да бъде тухлено строителство, по възможност след 2000 г. Бюджетът ...
Търся за мой клиент магазин в гр. София. Предпочита централни райони. По възможност да е на комуникативно място. Бюджетът е до 50000 евро.