Вие търсите: Купувам магазин, град София, Център
Мой клиент търси да купи помещение, подходящо за фризьорски салон, в посочените райони. Разглеждат се предложения на партерен етаж.
Клиент търси да купи магазин, с цел инвестиция, в посочените райони. Държи да не е под 28 кв.м. и задължително на партерен етаж, на комуникативно място и до метро.
Търся за мой клиент магазин, тип еднопространствено помещение, може и на два етажа. Разглежда в централният район.
Мой клиент търси да закупи магазин за търговска дейност - ще го използва за козметичен салон или галерия. На партерен етаж или сутерен с лице към улица. Да е поне 60кв.м. В Централни райони, да има ...
Търся за мой клиент магазин в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 40000 евро.
Купувам за мой клиент малко помещение в централната част, подходящо за живеене. Желае да има АКТ 16 и да не е ново строителство.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в посочените квартали, но разглежа и в други. Предимно се разглеждат подходящи за инвестиция до първи етаж.
Купувам за мой клиент магазин в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за клиент на агенцията едностаен апартамент, ателие, студио, в централната част на столицата. За предпочитане с осигурено място за паркиране.
Мой клиент купува магазин в централната част на град София, който иска да отдава под наем. Държи на комуникативно място със засилен човекопоток.
Търся да закупя за мои сериозни клиенти офис или магазин с площ до 50 кв. м в центъра на гр. София, близо до бул. Витоша. Клиентите ми разполагат с налични средства.
Мой клиент търси да купи апартамент в Центъра на София с инвестиционна цел. За предпочитане е да не е първи или последен етаж. Жилището може да бъде и за ремонт. Покупката е без ипотечен кредит, клиентът ...
Мой клиент купува 2-стаен апартамент или магазин в град София с цел инвестиция. Няма предпочитания за строителство, квартал или етаж.
Клиентката търси магазин в централните райони. Ремонтиран или за козметичен ремонт. За предпочитане на няколко етажа.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение за дентална клиника. Едно помещение до 50кв.м е достатъчно. Хубаво е да е в Централни райони - около НДК, Парк Център, Софийски университет.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи светъл офис, около 150-350кв.м. в района на бул. Додуков до НДК и Долната част на Лозенец - бул. Свети Наум и Парк Център. Ще го ползва за дигитално студио. Може и в бизнес ...
Купувам за мой клиент магазин в района на Младост и кв. Лозенец. Да е на коминикативно място, с голям човекопоток. С предимство се разглеждат предложения подходящи за книжарница.
Купувам за мой клиент магазин подходящ за фризьорски салон. Желае да е в близост до метростанция, да не е в синя зона, да има високи тавани и голяма витрина. Разглежда южните райони и идеален център.
Купувам за мой клиент офис или магазин в широк център ул. Одрин, бул. Христо Ботев, бул. Сливница и бул. Тодор Александров.
Клиента търси да закупи търговско помещение със статут на заведение. Приоритетно се разглеждат предложения на комуникативно място с постоянен човекопоток.