Вие търсите: Купувам магазин, град София, Център
Купувам за мой клиент магазин в гр. София. Разглежда предложения само за централни райони. Бюджетът е до 60000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за клиент магазин в посочените квартали. Търсенето е за партерен етаж. В помещението да има вода. Сгратдата да е с Разрешение за ползване.
Мой клиент се интересува от закупуването на офис, магазин и заведение с цел инвестиция на комуникативно място, в бизнес сграда.
Търся за мой клиент магазин на оживена улица, в централната част на гр. София - за инвестиция. Желателно е помещението да е на едно ниво и местоположението да е с добър човекопоток.
Търся за мой клиент магазин в гр.София. Разглежда предимно в център и широк център. Бюджетът е до 30000 евро.
Търся за мой клиент, помещение подходящо за фризьорски салон. Желателно е мястото да е комуникативно. Бюджетът е до 60000 евро.
Търся за мой клиент магазин на комуникативно място с голям човекопоток в централната част и района на ж.к. Надежда.
Търся за мой клиент магазин в района на Петте кьошета, бул. Христо Ботев, пешеходната зона на бул. Витоша, Съдебната палата. Да е на място с голям човекопоток. Помещението да разполага с витрина и санитарен ...
Търся магазин за мой клиент. Желателно е мястото да е комуникативно и с голям човекопоток. Разглеждаме предложения в близост до бул. Христо Ботев.
Купувам за мой клиент магазин в гр. София. Разглежда предложения само за идеален център. Няма ограничения в бюджета.
Търся за мой клиент магазин или малко студио в центъра на град София за инвестиция. Предимно се разглеждат предложения със самостоятелен вход.
Мой клиент търси да закупи магазин в центъра на столицата. Има осигурено финансиране. Не държи да е на главна улица. Предпочита да е в сграда след 2000 година.
Търся за мой клиент магазин на оживено място с постоянен човекопоток. Желателно е да с височина над 2,5 м. и да има лице към главна улица. Приоритетно се разглежда района на бул. Витоша.
Търся да закупя магазин с хубава витрина, на партерен етаж, в идеалния Център. Помещението може да има самостоятелен санитарен възел, но не е задължително.
Търся за мой клиент магазин в идеален Център. Да е около 50 кв. м и с хубава витрина. Ще се използва за продажба на промишлени стоки.
Търся за мой клиент магазин в гр. София. Държи да е в идеален център. Няма предпочитания относно обзавеждането.
Купувам помещение за музикална школа в кварталите Лозенец, Редута, Център, Яворов, Гео милев и Оборище. Помещението да е на партерно ниво и да има 2 или 3 стаи.
Мой клиент търси да закупи офис или магазин в централната част на град София. Разглежда предложения на търговски улици.
Мой клиент търси да закупи магазин в гр. София. Предпочита кв. Манастирски ливади и околните райони. Държи бъде на оживено място. Бюджетът е до 70000 евро.