Вие търсите: Купувам магазин, град София, Център
Магазин, Център, При запитване
Клиент на агенцията търси да закупи магазин в идеален център. Предимство е ако имотът не се нуждае от ремонт.
Офис/Магазин, Център, При запитване
Мой клиент купува офис, магазин, гараж - помещение на кота "нула" в централната част на град София. Предпочитани райони са бул.Цариградско шосе, бул.Михай Еминеску, ул.Черковна, бул.Мадрид, бул.Янко ...
Магазин, Център, ЦЕНА около € 73 000
Купувам за клиент на агенцията магазин в гр. София. Разглеждаме предложения в Център или кв. Иван Вазов.
Магазин, Център, При запитване
Търся търговски обект в идеален център с голям човекопоток. Предпочитани са площи между 100 и 200 кв.м., но разглеждаме и по-малки.
Клиент на агенцията търси да закупи магазин, който да се превърне в салон за красота в района на ул. инж. Иван Иванов, в близост до метростанция Константин Величков и пазар Никола Петков.
Купувам за клиент на агенцията магазин в гр. София. Разглеждат се предложения за Център и кв. Иван Вазов. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мой клиент магазин в топ центъра на град София. Главно разглежда около НДК, бул. Патриарх Евтимий, бул. Скобелев, бул. Христо Ботев, бул. Витоша и улиците в близост. Задължително да е на партер ...
Магазин, Център, ЦЕНА около € 30 000
Търся за мой клиент малък магазин на партерно ниво в централната част на града и широк център. Предпочита без обзавеждане и в добро състояние.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 50 000
Мой клиент търси да закупи магазин в центъра на столицата. Има осигурено финансиране. Не държи да е на главна улица. Предпочита да е в сграда след 2000 година.
Търся за мой клиент магазин на оживено място с постоянен човекопоток. Желателно е да с височина над 2,5 м. и да има лице към главна улица. Приоритетно се разглежда района на бул. Витоша.
Търся да закупя магазин с хубава витрина, на партерен етаж, в идеалния Център. Помещението може да има самостоятелен санитарен възел, но не е задължително.
Търся за мой клиент магазин в идеален Център. Да е около 50 кв. м и с хубава витрина. Ще се използва за продажба на промишлени стоки.
Търся за мой клиент магазин в гр. София. Държи да е в идеален център. Няма предпочитания относно обзавеждането.
Купувам помещение за музикална школа в кварталите Лозенец, Редута, Център, Яворов, Гео милев и Оборище. Помещението да е на партерно ниво и да има 2 или 3 стаи.
Мой клиент търси да закупи офис или магазин в централната част на град София. Разглежда предложения на търговски улици.
Мой клиент търси да закупи магазин в гр. София. Предпочита кв. Манастирски ливади и околните райони. Държи бъде на оживено място. Бюджетът е до 70000 евро.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 250 000
Мой клиент търси да закупи търговска площ в центъра на или в близост до бул. Витоша, на партер, до 250 000 евро.
Мой клиент търси да закупи търговско помещение на комуникативно място с активен човекопоток. Покупката е с инвестиционна цел.
Мой клиент търси да закупи магазин в центъра на град София с площ около 20 кв. м и цена до 150 000 евро.
Магазин, Център, ЦЕНА около € 180 000
Имам клиент, който търси да закупи магазин в идеалния център на столицата. Може да е с по- малка квадратура, но мястото да е добро. Държи помещението да е изцяло на партерно ниво. Покупката е с цел инвестиция.