Вие търсите: Купувам магазин, град София, ж.к. Стрелбище
Мой клиент търси да купи помещение, подходящо за фризьорски салон, в посочените райони. Разглеждат се предложения на партерен етаж.
Мой клиент търси да къпи необзаведен магазин в посочените райони. Предимно се разглеждат предложения подходящи за фризьорски салон или козметично студио.
Купувам за клиент на агенцията едностаен апартамент, ателие, студио, в централната част на столицата. За предпочитане с осигурено място за паркиране.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент или магазин в град София с цел инвестиция. Няма предпочитания за строителство, квартал или етаж.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи помещение за дентална клиника. Едно помещение до 50кв.м е достатъчно. Хубаво е да е в Централни райони - около НДК, Парк Център, Софийски университет.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или друго помещение (гараж, магазин), което да е пригодено за живеене. Разглежда както с обзавеждане, така и без.
Купувам за мой клиент магазин подходящ за фризьорски салон. Желае да е в близост до метростанция, да не е в синя зона, да има високи тавани и голяма витрина. Разглежда южните райони и идеален център.
Търся за мой клиент търговско помещение на комуникативно място в град София. Може да е както самостоятелно, така и част от жилищна кооперация.
Купувам за мой клиент магазин в южните райони на град София. Да е на комуникативно място, с голям човекопоток и в близост до бул. България.
Клиента търси да закупи търговско помещение със статут на заведение. Приоритетно се разглеждат предложения на комуникативно място с постоянен човекопоток.
Търся за мой клиент магазин на оживено място с постоянен човекопоток. Желателно е да с височина над 2,5 м. и да има лице към главна улица. Приоритетно се разглежда района на бул. Витоша.
Търся за мой клиент офис помещение или магазин. Предпочита южни райони. Не държи да е обзаведено. Бюджетът е до 22000 евро.
Мой клиент търси да закупи магазин в гр. София. Предпочита кв. Манастирски ливади и околните райони. Държи бъде на оживено място. Бюджетът е до 70000 евро.
Купувам офис или магазин в западните и южните квартали на града. Помещението може да както обзаведено, така и необзаведено
Търся за мой клиент офис или шоурум. Предпочитани са районите около бул. Симеоновско шосе, бул. Черни връх, бул. България и бул. Цар Борис III. Може да е ново строителство. Изискването е мястото да е ...
Частна обява
КУПУВАМ МАГАЗИН на търговска улица в гр.София, централни, южни, райони и с площ около 35 кв.м на комуникативно място/ мoже с наематели/. Реален клиент! !!! Магазина трябва да е на едно ниво на партер.
Частна обява
КУПУВАМ МАГАЗИН на търговска улица в гр.София, централни, южни, източни райони и с площ около 30кв.м на комуникативно място/ мoже с наематели/. Реален клиент! !!! Магазина трябва да е на едно ниво на ...